Betöltés...

GardenSelect Technorattan Kertiszegély: Komfortos Ülőgarnitúra Asztallal - Ideális Kertbe, Teraszra és Erkélyre

Ár: 180.690 Ft

GardenSelect Technorattan Kertiszegély: Komfortos Ülőgarnitúra Asztallal - Ideális Kertbe, Teraszra és Erkélyre ?
Elképzelted már, hogy milyen lenne egy saját kis paradicsom a kertedben, teraszodon vagy akár az erkélyeden? A GardenSelect Technorattan Kertiszegély kényelmes és tartós megoldást kínál számodra, hogy a szabadban töltött időd valóban pihentető és kényelmes legyen. Olvass tovább, és fedezd fel, hogy mi teszi ezt a kerti bútort különlegessé!
? Tökéletes a Kertbe, Teraszra és Erkélyre
A kertiszegély szilárd fém konstrukcióval készült, amelyet minőségi műrattan borít. Az erős és tartós anyagok garantálják, hogy a bútor hosszú éveken át megőrzi szépségét és funkcionalitását. Legyen szó erkélyről, teraszról vagy a kert egy nyugodt sarkáról, ez az ülőgarnitúra tökéletesen illeszkedik és kiegészíti a környezetét.
? Kényelmes és Funkcionális Kialakítás
A kényelmes ülőpárnák garantálják a komfortot, miközben az asztal üveglapja (edzett üveg) nem csak esztétikus, de rendkívül praktikus is. Még ha kicsi is az asztal, tökéletesen ellátja a feladatát: itt lesz a reggeli kávéd, a kedvenc könyved vagy újságod, mindig kéznél.
? Időjárásálló és Könnyen Karbantartható
A technorattan anyag és a fém váz időjárásálló, így eső, napsütés vagy hó esetén sem kell aggódnod. A puha ülőpárnák huzata pedig könnyen mosható, így az egész garnitúra könnyen karbantartható és tiszta marad.
? Egyszerű Összeszerelés
A bútor összeszerelése gyerekjáték. Minden szükséges elem és utasítás a csomagban található, így könnyedén elkészíthető, és azonnal élvezhető.
? Specifikációk:

Termékkód: KJF202
A szett tartalma: Kerti szegély, üvegtetejű asztal
Szegély méretei: 193x136x64 cm
Asztal méretei: 60x60x30 cm
Párnák: Poliészter (180g), töltet - szivacs (4 cm)
Bútorváz: fém
Bútorbevonat: rattan
Szett súlya: 30 kg
Csomagolás: 2 szállítódoboz (93x27x69 cm, 80x72x33 cm)
Márka: GardenSelect

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! A GardenSelect Technorattan Kertiszegély az a bútor, amely nemcsak kényelmet és luxust visz az életedbe, de az otthonod kültéri területeit is varázslatos hellyé varázsolja. ?

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "GardenSelect Technorattan Kertiszegély: Komfortos Ülőgarnitúra Asztallal - Ideális Kertbe, Teraszra és Erkélyre" című hirdetést látja. (fent)