Betöltés...

Jubali 10 személyes kerti bútor garnitúra szett grafit

Ár: 221.749 Ft

Termékleírás
A Jubali 10 személyes kerti bútor garnitúra szett kiváló minőségű bútorszett a kertbe, teraszra, erkélyhez vagy tornácra. Ezt a szettet nemcsak otthonra, hanem éttermekbe, kávézókba is ajánljuk. A készletet a tartósság és a funkcionalitás jellemzi. A szettet jól ismert európai csoporthoz tartozó Keter márka gyártja, amely kiváló minőségű fröccsöntött műanyagból gyárt termékeket. A csoportba tartozó egyéb márkák a lengyel piacon jól ismert és elismert Allibert és Curver.


A keter igéret





időjárásálló

nulla karbantartás



könnyű tisztítás

UV védelem



A szettben található asztalt speciális célokra tervezték. 3 konfigurációban is alkalmazható: kisebb téglalapként 6 személyre, nagyobb téglalapként 8–10 személyre és egy négyzet alakú változatként 8–10 személyre. Az asztal klasszikus stílussal rendelkezik, átgondolt a kialakítása, praktikus a használhatósága. Ennek az asztalnak segítségével nyugodtan rendezhetsz családi partit vagy népesebb baráti találkozót, garantáltan mindenki el fog férni az asztalnál. A termék rendkívül strapabíró, ellenáll a sérüléseknek és a kedvezőtlen időjárási viszontagságoknak, beleértve az UV sugárzást. Rendkívül könnyű összeszerelni és tisztán tartani. A szett tartalmaz egy univerzális széket kartámasszal, amely a stabil szerkezetet és elegáns kivitelezést nyújt. A szék tökéletesen használható mind a kertekben, teraszokon, az erkélyen, mind pedig a beltérben. Tartós és az időjárás viszontagságainak és UV sugárzásnak ellenálló termék. Könnyű tisztán tartani.
Jubali 10 személyes kerti bútor garnitúra szett


A teljes szett kiváló minőségű műanyagból készült. Ami előnyt jelent az a környezetbarát anyagok használata, amelyek nagyrészt újrahasznosításból származnak. Ez az anyag vízálló, tartós és ellenáll az UV sugárzásnak, ennek köszönhetően nem veszíti el színét, és hosszabb ideig újnak tűnik. A szettet könnyű tisztán tartani, és minden környezetben megállja a helyét.
Kerti bútorok műanyagból, amelyek megkönnyítik a karbantartást

Könnyen karbantartható. A tisztításához csak vízre és esetleg enyhe tisztítószerekre van szükség. Ezenkívül nem kell aggódnunk, ha a szezon vége után nem rejtegetjük el a bútorokat az épületben - a szett ellenáll az időjárás viszontagságainak, ezért egész évben a szabadban lehet.
A  Jubali 10 személyes kerti bútor garnitúra ebben a színben kapható





Szék mérete



Magasság
83 cm


Szélesség
58 cm


Mélység
55,5 cm


Asztal mérete



Magasság
74,5 cm


Szélesség
295 cm


Mélység
90 cm






Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Jubali 10 személyes kerti bútor garnitúra szett grafit" című hirdetést látja. (fent)