Betöltés...

Corfu Love duo kerti bútor garnitúra luzon asztallal grafit

Ár: 155.668 Ft

Termékjellemzők
A bútorgyártó a Curver márka, amely kiváló minőségű kerti bútorokat készít fröccsöntött műanyagból. Egy csoportban működik a közismert és népszerű Keter és Allibert márkákkal Lengyelországban. A korfu bútorokat a vállalat magyar gyárában gyártják.



A keter igéret





időjárásálló

nulla karbantartás



könnyű tisztítás


UV védelem





A Corfu Love duo kerti bútor garnitúra kert és a terasz aranypillére. Remek formatervezése és stílusos megjelenése remekül megállja a helyét bármilyen környezetben. A hármas ülőgarnitúra és a kettő fotel biztosítja a 100%-os kényelemet. A kis asztal tökéletesen funkcionál tárolóként is. Egy szóval a Corfu Love Duo kerti bútor szett tökéletes minden szempontból.

A Corfu Love Duo kerti bútor szett rendkívűl strapabíró műanyagból készült, mely első pillantásra úgy néz ki, mint a polírattan. Anyagának köszönhetően ellenáll az időjárás viszontagságainak és az UV sugárzásnak. Hosszú éveken keresztül megtartja eredeti formáját és színét. 
Corfu love seat max kanapé

A Corfu Love Seat Max kerti kanapé bármilyen kertben, teraszon vagy nagyobb erkélyen tökéletesen mutat. Ez a bútor nemcsak rendkívül stílusos, hanem kényelmes és tartós is. A könnyű felépítésnek köszönhetően a kanapé könnyen mozgatható. A kanapé nagy szélessége miatt (182 cm) elfeküdhet rajta és még aludhat is rajta a kedvenc fája alatt.
Corfu duo set fotelek

Elegancia és magas minőség dupla kivitelben. Két komfortos fotel a puha párnákkal kisebb terek komplett berendezésére vagy kiegészítő elemként A Corfu Duo tökéletesen passzol a márkavonal kanapéival. Ennek köszönhetően szabadon módosítható a szett a saját igényektől és az adott tér berendezési elképzeléseitől és lehetőségeitől függően.
Luzon Plus műanyag kerti asztal

A Luzon Plus műanyag kerti asztal elegáns és univerzális felszerelés, tökéletes otthona kertjébe vagy teraszára. A tárolóval rendelkező asztal rendekívűl strapabíró, és még a legigényesebb emberek elvárásainak is megfelel.

Corfu Love duo kerti bútor garnitúra grafit színben






A Termék méretei










 
Asztal
 
Kanapé
 
Fotel


Szélesség
39 cm
Szélesség
182 cm
Szélesség
75 cm


Mélység
 39 cm
Mélység
70 cm
Mélység
70 cm


Magasság
43 cm
Magasság
79 cm
Magasság
79  cm

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Corfu Love duo kerti bútor garnitúra luzon asztallal grafit" című hirdetést látja. (fent)