Betöltés...

Springos kerti asztal 150 cm #fekete

Ár: 36.490 Ft

Az üveglapos kerti asztal remek bútordarab kert vagy terasz berendezésére. A kiváló minőségű kidolgozás azt jelenti, hogy sok évszakon át elkíséri tulajdonosait.

Az üveglapos kerti asztal remek bútordarab kert vagy terasz berendezésére. A kiváló minőségű kidolgozás azt jelenti, hogy sok évszakon át elkíséri tulajdonosait. Az asztal lapja legömbölyített téglalap alakú edzett üvegből készült. Az üveglap kezelésnek köszönhetően a felülete finoman hullámzó vízhez hasonlít. Nagyon eredetinek és stílusosnak tűnik. Ezenkívül az edzett üveg használata befolyásolja a kerti bútor biztonságos használatát és tartósságát. Az asztal középső részén egy speciális kivágás található az esernyőtartó számára. A gyártó a gyerekek biztonságáról is gondoskodott a lekerekített sarkok használatával, amelyeket ráadásul fémkerettel borítottak. Paraméterek: - Asztallap hossza: 150 cm
- Asztallap szélesség: 90 cm
- Teljes magasság: 71 cm
- Asztallap szegély vastagsága: 3 cm
- Üvegvastagság: kb.5 mm
- A lábak közötti távolság hosszban: 125 cm
- A lábak közötti távolság szélességben: 60 cm
- Az esernyő nyílás átmérője: 4 cm
- Fekete szín
- Anyaga: porszórt fém + 5 mm-es edzett üveg
- Terhelhetőség: 100 kg
- A termék a mellékelt utasításoknak megfelelően önálló összeszerelésre szolgál A feltüntetett ajánlat csak a kerti asztalra vonatkozik. Az elrendezési fotókon szereplő többi termék csak illusztráció.

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Springos kerti asztal 150 cm #fekete" című hirdetést látja. (fent)