Betöltés...

Springos kerti asztal 150cm #fekete

Ár: 39.290 Ft

A fekete üveglapos kerti asztal remek egy kert vagy terasz berendezésére. A kiváló kidolgozás azt jelenti, hogy ez a bútor sok évszakon át kiszolgálja tulajdonosait. Az asztal lapja eredeti, téglalap alakú, vastag szegéllyel díszített edzett üveglap. Mindez igazán eredetivé és stílusossá teszi az asztalt.

A fekete üveglapos kerti asztal remek egy kert vagy terasz berendezésére. A kiváló kidolgozás azt jelenti, hogy ez a bútor sok évszakon át kiszolgálja tulajdonosait. Az asztal lapja eredeti, téglalap alakú, vastag szegéllyel díszített edzett üveglap. Mindez igazán eredetivé és stílusossá teszi az asztalt. Az edzett üveg használatának köszönhetően a bútorokat nagy tartósság és szilárdság jellemzi. Az asztal középső részén egy speciális kivágás található az esernyőtartó számára. A gyártó a szerkezet megerősítéséről is gondoskodott egy további polc elhelyezésével az asztallap alatt. A termék legnagyobb előnyei: - Esztétikus megjelenés, amely illeszkedik a modern trendekhez.
- Tökéletes fizikai-kémiai paraméterekkel rendelkező modern anyagok használata.
- Funkcionalitás: nagy asztallap és hely egy napernyő számára, aminek köszönhetően árnyékot ad a napsütéses napon. Paraméterek: - Asztallap hossza: 150 cm
- Munkalap szélesség: 90 cm
- Teljes magasság: 73 cm
- Asztallap szegély vastagsága: 3 cm
- Üvegvastagság: kb.5 mm
- Fekete szín
- Anyaga: porszórt fém + 5 mm-es edzett üveg
- A lábak közötti távolság hosszban: 132 cm (padlón mérve)
- A lábak közötti távolság szélességben: 67 cm (padlón mérve)
- Az esernyő nyílás átmérője: 3 cm
- Terhelhetőség: 100 kg - A termék a mellékelt utasításoknak megfelelően önálló összeszerelésre szolgál A feltüntetett ajánlat csak a kerti asztalra vonatkozik. Az elrendezési fotókon szereplő többi termék csak illusztráció.

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Springos kerti asztal 150cm #fekete" című hirdetést látja. (fent)