Betöltés...

Balimore 4+1 kerti bútor garnitúra szett grafit

Ár: 97.429 Ft

Termékjellemzők
A Balimore egy modern ketzi bútor garnitúra, amely a stabil szerkezetet és az elegáns kivitelezést egyesíti. A szett tökéletesen beválik mind a kertekben, teraszokon, az erkélyen, mind pedig a beltérben. Szolid, tartós és az időjárás viszontagságainak és UV sugárzásnak ellenálló termék. A felület eredeti rattan fonása a termék további vizuális előnyét képezi. Könnyű tisztántartani. Lágy színekben kapható.



A keter igéret





időjárásálló

nulla karbantartás



könnyű tisztítás

UV védelem



A Balmore-t a Keter márkanév alatt gyártják, amely a jól ismert európai csoporthoz tartozik, amely kiváló minőségű fröccsöntött műanyagból készít termékeket. 
Balimore kerti bútor garnitúra szett grafit


A Balimore kerti bútor szett polipropilénből készül - azaz fröccsöntött műanyagból , amely ellenáll a káros időjárási viszonyoknak. Ez az anyag nem veszíti el a színét napfény hatására.
Technorattan Look kerti székek 

A szett úgy lett elkészítve, hogy vizuálisan hasonlítson a technorattanra. Ennek köszönhetően rendkívül elegánsnak tűnik, és megfelel az összes hasonló stílusban készült bútornak. A  székek egymásra rakhatók a könnyebb tárolás érdkeében.A Balimore szettnek nincs fém alkatrésze, ezért ellenáll a korróziónak. Ezen felül nem igényel karbantartást . Ha meg akarja mosni a Bali széket, csak törölje le egy nedves rongy segítségével vagy öblítse le kerti tömlővel. 


Balimore kerti bútor szett több színben is kapható




A Termék méretei








 
Asztal


Szélesség
58 cm


Mélység
55,5 cm


Magasság
83 cm


 
Szék


Szélesség
58 cm


Mélység
55,5 cm


Magasság
83 cm

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Balimore 4+1 kerti bútor garnitúra szett grafit" című hirdetést látja. (fent)