Betöltés...

Springos Kerek kerti asztal erkélyre, üveg tetővel, fekete

Ár: 10.390 Ft

Az üveglapos, kerek kerti asztal remek ötlet a kert, terasz vagy erkély kiegészítésére. Elég széket vásárolni hozzá, hogy élvezhesse a napsütést és a természetet. Stílusos, de minimalista megjelenése sok berendezési stílusba beilleszkedik. Ezenkívül kompakt méretei lehetővé teszik, hogy kis helyeken is, például erkélyen elhelyezhessük.

Az üveglapos, kerek kerti asztal remek ötlet a kert, terasz vagy erkély kiegészítésére. Elég széket vásárolni hozzá, hogy élvezhesse a napsütést és a természetet. Stílusos, de minimalista megjelenése sok berendezési stílusba beilleszkedik. Ezenkívül kompakt méretei lehetővé teszik, hogy kis helyeken is, például erkélyen elhelyezhessük. Az asztal lapja legömbölyített téglalap alakú edzett üvegből készült. Az üveglap kezelésnek köszönhetően a felülete finoman hullámzó vízhez hasonlít. Nagyon eredetinek és stílusosnak tűnik. Ezenkívül az edzett üveg használata befolyásolja a kerti bútor biztonságos használatát és tartósságát. Paraméterek: - Felső átmérő: 60 cm
- Teljes magasság: 70 cm
- Asztallap szegély vastagsága: 3 cm
- Üvegvastagság: kb. 5 mm
- Fekete szín
- Az építőcsövek átmérője: kb. 2,5 cm
- Anyaga: porszórt fém + 5 mm-es edzett üveg
- Terhelhetőség: 60 kg
- A terméket a mellékelt utasításoknak megfelelően össze kell szerelni A feltüntetett ajánlat csak a kerti asztalra vonatkozik. Az elrendezési fotókon szereplő többi termék csak illusztráció.

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Springos Kerek kerti asztal erkélyre, üveg tetővel, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: