Betöltés...

Balante 4+1 kerti bútor garnitúra szett grafit színben

Ár: 60.469 Ft

Termékjellemzők
Az Balante 4+1 kerti bútor garnitúra tökéletes választás bármely kertbe, teraszra. Egyszerű, de még is modern ami még különlegesebbé teszi a szettett.  Ellenáll a szélsőséges időjárásoknak ezért éveken keresztül megörzi eredeti formáját. A szett nem igényel különleges karbantartást vagy tisztítást. Ajánlott nedves puha törlőrongy segítségével áttőrölni.

A keter igéret





időjárásálló

nulla karbantartás



könnyű tisztítás

UV védelem





Dante szék tulajdonságai
Egy kényelmes és univerzális szék kartámasszal és magas háttámlával. Tökéletesen passzol a kertbe, erkélyre vagy a teraszra. A termék karbantartást nem igényel, a tisztításhoz elég egy mosószeres víz és egy puha törlőkendő. A székek egymásra helyezhetők, ami segít helyet megtakarítani és könnyebbé teszi a tárolását.

Baltimore asztal tulajdonságai
Az erős szerkezet és az elegáns, klasszikus kialakítás az asztal jellegzetes tulajdonságai. Ideális családi összejövetelekhez és baráti találkozókhoz. Az univerzális formatervezés lehetővé teszi az asztal különböző szék modellekkel való használatát. Tartós és ellenáll a környezetei kihatásoknak, valamint az UV sugárzásnak. 

Könnyen tisztán tartható és egyszerűen szerelhető.Ajánlodd nedves törlőrongy segítségével áttörölni szükség esetén, hogy ismét ragyogóan tiszta legyen. 
Csomag tartalma: 4 db dante szék, 1 db Baltimore asztal
Balante 4+1 kerti bútor garnitúra választható színei

Termék méretei




Szék
Asztal 


Szélesség
56 cm
177 cm


Mélység
57 cm
100 cm


Magasság
92 cm
71 cm

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Balante 4+1 kerti bútor garnitúra szett grafit színben" című hirdetést látja. (fent)