Betöltés...

Eltorini 4+1 kerti bútor garnitúra szett cappuccino színben

Ár: 53.748 Ft

Termékjellemzők
Az Eltorini 4+1 kerti bútor garnitúra tökéletes választás bármely kertbe, teraszra. Egyszerű, de még is modern ami még különlegesebbé teszi a szettett.  Ellenáll a szélsőséges időjárásoknak ezért éveken keresztül megörzi eredeti formáját. A szett nem igényel különleges karbantartást vagy tisztítást. Ajánlott  áztatott puha törölközővel áttőrölni.

A keter igéret





időjárásálló

nulla karbantartás



könnyű tisztítás

UV védelem





Santorini szék tulajdonságai
Széles kartámasszal felszerelt nagyon kényelmes kerti fotel. A terméket könnyű, de egyúttal stabil szerkezet és kiváló tartósság jellemzi és ellenáll az időjárás viszontagságainak. A széket nagyon könnyű tisztítani - a szék ápolásához egyedül egy nedves törlőkendőre van szükség.

Elise asztal tulajdonságai
Egyszerű forma, kényelmes használat és könnyű összeszerelhetőség - ezek a legfőbb előnyei az Elise asztalnak. Kiváló a családi étkezésekhez vagy közös időtöltésre az ismerősökkel. A széles, ovális asztalnál kényelmesen elfér 6 felnőtt személy. Minden kertben,teraszon nagyszerűen mutat letisztult megjelenése miatt.

Nem igényel hosszadalmas, bonyolult karbantartást. Ajánlott mosószeres vízben áztatott puha törlőkendővel tisztítani. Gazdag színválasztékba kapható.
Csomag tartalma: 4 db Santorini szék, 1 db Elise asztal
Eltorini 4+1 kerti bútor garnitúra választható színei


Termék méretei




Szék
Asztal 


Szélesség
61 cm
137 cm


Mélység
65 cm
90 cm


Magasság
99 cm
73 cm






Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Eltorini 4+1 kerti bútor garnitúra szett cappuccino színben" című hirdetést látja. (fent)