Betöltés...

Futorini 6+1 kerti bútor garnitúra szett cappuccino

Ár: 87.349 Ft

Termékjellemzők
A Futorini kerti bútor szett kialakítása mindenkinek vonzó, aki szeret reggelente a szabadba reggelizni , amikor az időjárás lehetővé teszi. Finomított Resolith kivitelével élvezheti a hagyományos fa bútorok megjelenését és textúráját, az időjárásálló asztal gyakorlati előnyeivel együtt, amelyek gyakorlatilag nulla karbantartást igényelnek. 


A keter igéret





időjárásálló

nulla karbantartás



könnyű tisztítás

UV védelem



A Futorini kerti bútor garnitúra ideális elemként szolgál a kert, erkély vagy terasz díszítéséhez. Egyszerű formája és minimalista megjelenése teszi univerzálissá és bármilyen elrendezéshez alkalmazkodik. Praktikus és olcsó megoldás , melelsleg egész évben a szabadban állhat. Maga az asztal azt a benyomást kelti, hogy fából készült, de valójában egy remek minőségű müanyagból lett létrehozva.
Futorini kerti bútor garnitúra szett grafit


Az asztal közepén egy nyílás található,amely dugóval lezárható. Erős napsütés esetén csak rakja be a nyílásba a napernyős és máris élvezhetia csodás időt az árnyékban. A Futura kerti asztal  műanyagból, polipropilénből készül,ellenáll a kedvezőtlen időjárási viszonyoknak. Egész évben a  szabadon állhat.Napfénynek kitéve nem halványul el és nem fakul.
Futura kerti asztal


A tökéletes méret szinte minden kertbe vagy erkélyre alkalmas. A Resolith kivitel a fényűző fa megjelenését és érzetét szolgálja.Az időjárásálló konstrukció nem rozsdásodik, nem romlik és nem romlik, ezért szuper könnyű karbantartani.Étkezzen az árnyékban napos időben esernyővel.UV-védelem alatt álló asztal megőrzi élénk színét még hosszabb napfény esetén is.

Futorini kerti bútor szett több színben is kapható




A Termék méretei










 
Asztal


Szélesség
165 cm


Mélység
95 cm


Magasság
75 cm


 
Szék


Szélesség
65 cm


Méylség
61 cm


Magasság
99 cm

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Futorini 6+1 kerti bútor garnitúra szett cappuccino" című hirdetést látja. (fent)