Betöltés...

Petzl Swift RL Fejlámpa - Kék

Ár: 34.690 Ft

A Swift RL 900 lumenes fényerejével és mindössze 100 g-os össztömegével a legerősebb a Petzl kompakt fejlámpái közül. A Reactive Lighting technológia segítségével egy érzékelő elemzi a környezeti fényt, és automatikusan az Ön igényeihez igazítja a fényerőt. A fejpánt fényvisszaverő, hogy éjszaka is látható maradjon. Kétrészes szerkezete kiváló stabilitást biztosít dinamikus és intenzív tevékenységek, például hegymászás, túraútvonalfutás és síelés során. A Swift RL intuitív, egyetlen gombbal könnyen vezérelhető az összes lámpa funkció. Újratölthető, ötfokozatú kijelzővel az akkumulátor töltöttségi szintjének pontos nyomon követéséhez.

Jellemzők:
Nagyon fényes és könnyű: 900 lumen mindössze 100 g súly mellettA látási kényelmet fokozza a vegyes fénysugár, amely nagy teljesítményű megvilágítást biztosít a kültéri tevékenységekhez: közelség, mozgás és távolbalátásKényelmes illeszkedést biztosít az ergonomikus, állítható fejpánt, kétrészes konstrukcióval (Petzl szabadalom) az optimális stabilitás érdekében a dinamikus tevékenységek soránFényvisszaverő fejpánt az éjszakai láthatóság érdekében2350 mAh lítium-ion akkumulátor, újratölthető a B típusú mikro-USB porton keresztül, töltöttségi jelzővelEgyszerű használat, egyetlen gomb segítségével vezérelhető minden funkció: ON/OFF, világítási módok, fényerő és zárásKét világítási mód közül választható, hosszú nyomva tartással kiválasztható: Reactive Lighting vagy Standard Lighting LOCK funkció a lámpa véletlen bekapcsolásának elkerülésére szállítás vagy tárolás közben, vagy a világítási beállítások rögzítésére tevékenység közbeni rögzítéséreÖtszintű kijelző az akkumulátor töltöttségi szintjének pontos ellenőrzéséhezA fejlámpa felfelé dönthető, hogy a nyakában viselve előre lássonLevehető, mosható fejpántMűszaki adatok:
Fényteljesítmény: 900 lm (ANSI FL 1 STANDARD)Sugárzási minta: VegyesEnergiaellátás: 2350 mAh lítium-ion újratölthető akkumulátor (tartozék)Töltési idő: 6 óraVízállóság: IPX4 (időjárásálló)Tanúsítvány(ok): CE, UKCA

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Petzl Swift RL Fejlámpa - Kék" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: