Betöltés...

Superfire A5, 365NM UV Zseblámpa

Ár: 10.232 Ft

Az A5 lehetővé teszi, hogy olyan dolgokat is lásson, amelyek szabad szemmel nem láthatók.
Ezzel a praktikus UV-zseblámpával felismerheti az állati vizelet nyomait otthonában, a láthatatlan ételfoltokat a ruhákon, szőnyegeken vagy más szöveteken, valamint a piszkos nyomokat a fürdőszobában és a különböző fluoreszkáló anyagokat. Tágas akkumulátorral felszerelve körülbelül 90-120 percig szolgál egyetlen feltöltéssel. A készlet tartalmaz egy micro USB kábelt, amellyel megújíthatja a tartozék erejét.

Praktikus
Superfire zseblámpa egy olyan tartozék, amely minden nap hasznosnak bizonyul. A készülék 365NM hullámokat használ, amelynek köszönhetően láthatatlanul látja a szem számára láthatatlan foltokat, például a fürdőszobában lévő foltokat, a háziállatok vizeletét, a fluoreszkáló anyagokat, az atkákat stb. Használhatja a bankjegy vagy olyan dokumentumok, mint a jogosítvány vagy a személyi igazolvány hitelességének ellenőrzésére is. Mi több, a zseblámpa UV-fénye felgyorsítja a körömlakk és a gyanta száradását.

Kényelmes töltés
A zseblámpát újratölthető elem/akkumulátor táplálja, amelyet többször is feltölthet. Ez lehetővé teszi, hogy egyetlen feltöltéssel akár 120 percig is használhassa az A5 lámpát. A tartozék energiáját a készlethez mellékelt mikro USB-porttal ellátott kábel segítségével újíthatja meg.

Szilárd és kompakt
Az A5 kiváló minőségű anyagokból készült, ami ellenállóvá teszi a kisebb mechanikai sérülésekkel és a kisebb fröccsenésekkel szemben. A csúszásgátló bevonat stabilitást biztosít, így biztos lehet benne, hogy a zseblámpa nem csúszik ki a kezéből. Súlya mindössze 82 g, mérete pedig egy okostelefonéhoz hasonlítható - a zseblámpa méretei 128 x 28 x 26 mm. Sikeresen tárolhatja zsebében, táskájában vagy hátizsákjában.

Jellemzői:
- Márka: Superfire
- Modell: A5 365NM
- Akkumulátor / akkumulátor: 18650
- Hatótávolság: 1 m
- Munkaidő: 90-120 perc
- Súly: 82 g
- Méretek: 128 x 28 x 26 mm
- Vízállóság: igen, kis fröccsenések
- Szín: fekete

A csomag tartalma:
- Zseblámpa
- Micro USB töltőkábel
- Akkumulátor / újratölthető akkumulátor (18650)
- Felhasználói kézikönyv

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Superfire A5, 365NM UV Zseblámpa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: