Betöltés...

2×20 LED-es, 2 paneles növénynevelő, palántanövesztő, növénytermesztő lámpa csíptethető rögzítéssel, távkapcsolóval

Ár: 6.490 Ft

2×20 LED-es, 2 paneles növénynevelő, palántanövesztő, növénytermesztő lámpa csíptethető rögzítéssel, távkapcsolóval 



A növénynevelő LED lámpa elősegíti a fotoszintézist, ezáltal támogatja a növények fejlődését és tápanyagfelvételét. Használata lehetővé teszi, hogy megfelelően gondoskodjon szobanövényeiről és gondozza termesztett növényeit, beleértve a kis palántákat, a dugványokat, valamint a már kifejlett növényeket is.


A LED-es növénynövesztő lámpa két hullámhosszúságú fényt kibocsátó LED-ekkel van felszerelve. A 630 nm-es (vörös fényű) és 470 nm-es (kék fényű) LED-ek, valamint ezek kombinációja (vörös + kék = lila) található. Ez a technológia a növénynövekedés, a rügyfakadás és a virágzás minden szakaszára pozitív hatással van.


A lámpa sikeresen használható mind az otthoni, beltéri növények megvilágítására - különösen a korlátozott nappali fényviszonyok mellett -, mind hidroponikus termesztésre, mind az üvegházi termesztésre. Tökéletes lesz az amatőr és a professzionális termesztők számára is. Nem csak virágok és szobanövények, hanem fűszernövények és zöldségek megvilágítására, nevelésére is használható.


A növénynevelő lámpa által kibocsátott hullámhosszt a növények teljes mértékben elnyelik a fotoszintézishez. Rögzítse a lámpát a kiválasztott helyre és csatlakoztassa az USB porthoz, majd használja a távkapcsolót a bekapcsoláshoz. A kapcsoló rendelkezik az időzített világítás, a fényváltás és a világítási teljesítmény szabályzás funkcióival. Ezenkívül a fém paneleket a kívánt szögbe állíthatja be.


Tulajdonságok: 




Időzíthető: beállítható 3, 9 és 12 óra
LED-ek száma: 2×20 db
A lámpa tápellátása: 5V USB
Vízálló: IP 54
Hajlékony konzolok
Kibocsátott színek: vörös és kék
LED típus: vörös/630 nm, kék/470 nm
Teljesítmény: 20 W
2 db fénypanel
180°-os dőlésszög
9 fokozatban állítható világítás intenzitás
Méretek: 68×12×7 cm
Súly: 280 g


A távkapcsoló funkciói:



Be-/Kikapcsolás
A világítás intenzitásának szabályozása
A fény színének váltása
Időzítő (3, 9, 12 óra): egy rövid megnyomással egyszer 3 órára, egy rövid megnyomással kétszer 9 órára és háromszor megnyomva 12 órára kapcsol be. Ezenkívül kiemeli a kiválasztott időt a távirányítón.


A csomag tartalma:



1 db kétpaneles növénynevelő lámpa




Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "2×20 LED-es, 2 paneles növénynevelő, palántanövesztő, növénytermesztő lámpa csíptethető rögzítéssel, távkapcsolóval" című hirdetést látja. (fent)