Betöltés...

Glow L04 asztali lámpa -fekete

Ár: 37.440 Ft





Árnyék nélküli lámpa

A praktikus, asztallapra szerelhető Glow L04 kezelőlámpa egyedi, átalakítható fejjel és állítható kerettel van felszerelve. Kiváló megvilágítást biztosít a pontosságot igénylő kezelések során. Számos szépségszalonban használható, ahol a megfelelő fény jelentősen befolyásolja a nyújtott szolgáltatások minőségét, mint például szempilla hosszabbítás, körömformázás, szépségkezelések, tetoválás vagy smink. Tökéletes a közösségi médiához való anyagok előkészítésére is – fényképezésre vagy videózásra.





Innovatív, állítható fej

A lámpa megkülönböztető jellemzője a 270°-os tartományban vízszintesen mozgatható karokkal ellátott fej, amely az izgalmas dizájnt magas funkcionalitással ötvözi. A LED szalaggal töltött profil árnyékmentes megvilágítást biztosít a kezelési területen, ami garantálja a szolgáltatások kényelmét és az egyéni igényekhez való könnyű alkalmazkodást. A lámpa kiválóan alkalmas a kezelések hatásainak fényképezésére, bemutatásuk alátámasztására is. A panel áttetsző felülete eloszlatja a fényt, így a lámpa nem bántja a szemet. A megfelelő paraméterek, valamint a fény színének és intenzitásának beállítási lehetősége biztosítja a látott színek tökéletes visszaadását, ami csökkenti a szem fáradását a hosszú távú munkavégzés során. Ezenkívül a széles mozgási tartományú forgatható fej lehetővé teszi a világítás optimális beállítását az Ön preferenciáinak és az adott pillanatban végzett szolgáltatásnak megfelelően.




Széles testreszabási lehetőségek

Az állvány és a lámpafej mozgatható részei által kínált jelentős potenciál lehetővé teszi, hogy a munkaterület megvilágítását az elvégzendő eljárásnak megfelelően szabadon állítsa be. Az állvány helyzete könnyen állítható a kar négy ízületének, széles mozgási tartományának és a 360°-ban forgatható állványtalpnak köszönhetően. Ez lehetővé teszi a fej helyzetének egyszerű beállítását a felhasználó egyéni igényeihez és az elvégzett szolgáltatás típusához, biztosítva a munkaterület kiváló megvilágítását .





Állítható szín és fény intenzitás

A fény színe és intenzitása fokozatosan állítható a fejen található érintőpanel segítségével. A szabályozásnak 5 fokozata van mind színhőmérséklet (hideg-semleges-meleg), mind fényintenzitás tekintetében. Fokozatmentesen is beállítható, ami nagyszerű lehetőségeket kínál a világítás igazítására az Ön igényeihez. A lámpa egy érzékelővel is rendelkezik, amely automatikusan beállítja a fényerősséget a környezeti fényerő alapján.





Modern dizájn és funkcionalitás

A klasszikus fekete árnyalatú állvány egyszerű formája és matt felülete elegáns megjelenést kölcsönöz neki, és a lámpát szinte bármilyen belső térben jól mutat. A munkalapra való egyszerű felszerelés a satuszerű fogantyúval lehetséges, melynek maximális nyílása 6,3 cm – ez a legtöbb asztallaphoz megfelelő lesz .

A részletes méretek a képen láthatók. 

Figyelem. Használat előtt kérjük, figyelmesen olvassa el az utasításokat, és megfelelően telepítse a terméket. 

A készlet tartalma: lámpa, tápkábel, keret, satutartó, használati utasítás.


Adatok:

Keret színe: fekete árnyalatai 

Fényszín: 3000-6500 K 

Fényáram: 1400-1540 LM 

Maximális fogantyúnyílás: 6,3 cm 

Kábelhossz: 2 m Teljesítmény: 24 W 

Lámpa bemeneti feszültsége: 24 V 

Bemeneti feszültség: 220- 240 V 

Garancia: 12 hónap









Professzionális termék - Vásárlása kizárólag szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró személy számára megengedett. A termékre a 151/2003. Korm. rendelet szerinti jótállás nem vonatkozik, azonban a mindenkori importőr saját jótállási feltételei szerint 1 év jótállást vállal.









Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.24
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Glow L04 asztali lámpa -fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: