Betöltés...

Összecsukható erkélyasztal, állítható magasságú, rattan utánzat, pohártartók, félkör, 64x60x83cm, fekete

Ár: 13.911 Ft



Méretek: 60 x 64 x 83.5 cm
Állítható magasság: 73cm - 78.5cm - 83.5cm
Munkalap vastagság: 1.7 cm
Az erkélykorlát szélessége : 6-14.5 cm / acélcső: átmérő 22/19/12mm
Szín: fekete, utánozza a rattant

Funkcionális megoldást keres egy kis erkélyre? A felfüggesztett és összecsukható erkélyasztal a válasz az Ön igényeire. Ezt a praktikus asztalt úgy tervezték, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a korlátozott helyből. Nemcsak helyet takarít meg, hanem eleganciát is biztosít a környezet számára.
Az asztalt kifejezetten úgy tervezték, hogy korlátról vagy erkélyről lógjon anélkül, hogy értékes helyet foglalna el. Az összeszerelés rendkívül egyszerű, és az állítható rögzítés lehetővé teszi, hogy az asztalt 6,5–16 cm széles korlátkeretekhez rögzítsék.
Az asztal munkalap vastagsága 1,7 cm, ami biztosítja a stabilitást használat közben. A természetes fát imitáló barna szín tartós anyagból készül, és elegáns megjelenést biztosít, amely tökéletesen illeszkedik a környezethez.
A fa melegségét utánzó szín varázst ad a környezetnek, míg a szerkezet egyszerűsége biztosítja az erkélyfelület könnyű telepítését és praktikus használatát. Az asztal könnyen tisztítható - csak nedves ruhával törölje le, hogy megőrizze varázsát.


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Összecsukható erkélyasztal, állítható magasságú, rattan utánzat, pohártartók, félkör, 64x60x83cm, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: