Betöltés...

Asztal és 2 összecsukható pad, Zola, műanyag és acél, 180x74x74cm/180x30x45cm, kempingbe vagy kertbe, fekete

Ár: 64.197 Ft


Bútorkészlet udvarra, teraszra vagy kertre, amely asztalból és 2 összecsukható padból áll, komplett bőrönd típus lábakkal és fémkerettel és ABS műanyag munkalappal, tökéletes szabadtéri rendezvényekhez, kempingezéshez, udvaron vagy otthoni kertben. Mind az asztal kialakítását, mind a padokat úgy tervezték, hogy könnyen összecsukhatók és tárolhatók legyenek. Ez a funkció rendkívül hasznos nagy események, vacsorák, fesztiválok, városi napok vagy ideiglenes teraszok szervezésénél. A padok 3 fém támasztólábbal rendelkeznek, ami nagyon stabilvá és ellenállóvá teszi őket a nehéz súlyokkal szemben, középen nem görbülnek. Mind az asztal, mind a padok fém bilincsekkel vannak ellátva a támasztólábak összecsukásához és rögzítéséhez.
Mind az asztallap, mind a padülés nagyon ellenálló ABS műanyagból készül, mind az ütésekkel, mind az időjárási viszonyokkal, esővel vagy hóval szemben. A készlet kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas. Néhány másodperc alatt összeállíthatja ezt az asztalkészletet székekkel, hogy tökéletes gasztronómiai sarkot hozzon létre kertjében, ideális fesztiválokhoz, nagy partikhoz és baráti grillezésekhez. A készlet 6 fő számára elegendő, és a teljes összecsukható bőrönd fogantyúkkal és biztonsági kapcsokkal a véletlen nyitás elkerülése érdekében megkönnyíti annak szállítását és tárolását, problémamentesen belépve egy kis autó csomagtartójába.

Előírások:
- Keret és láb anyaga: korróziógátló porszórt acél
- Asztallap és pad anyaga: ABS műanyag, időjárásálló

- Vízálló anyagból készült védőasztal-huzatot tartalmaz
- Maximális terhelhetőség: 150 kg
- Kihajtott asztal méretei (HxSxM): 180x74x74 cm
- Hajtogatott asztal méretei (HxSxM): 91x74x8 cm
- Kihajtott pad méretei (HxSxM): 180x28x43 cm
- Összecsukott pad méretei (HxSxM): 91x28x8.5 cm
- Súly: 12 kg
- Bank súlya: 8 kg
- A készlet teljes súlya: 28 kg
- Kapacitás 6 fő részére, kültéren vagy beltéren
- Biztonsági reteszelő kapcsok
- Teljesen összecsukható bőrönd fogantyúval
- Csúszásgátló lábak
- Az asztallap és a padszék színe: fekete
- A készlet 1 asztalt és 2 padot tartalmaz


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Asztal és 2 összecsukható pad, Zola, műanyag és acél, 180x74x74cm/180x30x45cm, kempingbe vagy kertbe, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: