Betöltés...

VASAGLE boho sarokpolc, fém keret, MDF polcok és polyrattan panelek, 32x32x156cm, bézs

Ár: 28.680 Ft


Termék részletek:

Szín: Beige
Anyag: Acél, Farostlemez (közepes sűrűségű farostlemez), PP rattan (polipropilén)
Méretek: 31.9 x 31.9 x 156.4 cm (P x Sz x M)
Súly: 7,9 kg
Maximális statikus terhelhetőség szintenként: 10 kg

A cikkről
Az egyszerű acélcsövek találkoznak a rattan megjelenéssel – ez az egyszerű sarokpolc természetes és otthonos hatást kölcsönöz otthonának. és frissességet hoz minden sarkba. A 31,9 x 31,9 x 31,9 x 156,4 cm méretű könyvespolc 5 polcot kínál könyvek, képkeretek, növények és díszítőelemek számára. Alakjának köszönhetően tökéletesen illeszkedik minden sarokba és helyet takarít meg.
Akár ki szeretné emelni kedvenc darabjait a nappaliban, akár olvasó oázist szeretne létrehozni az irodában, szépíteni a hálószoba sarkait, vagy nagyobb rendet hozni a konyhába, a sarokpolc minden igényt kielégít.
A kiváló minőségű MDF panelek tartós acéllal kombinálva szilárd és tartós állványt hoznak létre. Szintenként akár 10 kg-os teherbírással kiállíthatja kedvenc darabjait.
Könnyen összeszerelhető és tisztítható: A megjelölt alkatrészeknek és az egyértelmű utasításoknak köszönhetően az összeszerelés gyerekjáték. Az MDF panelek könnyen tisztíthatók, így a polc könnyen tisztítható. Mindig kifogástalanul néz ki.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szekrény / Szekrénysor
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE boho sarokpolc, fém keret, MDF polcok és polyrattan panelek, 32x32x156cm, bézs" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: