Betöltés...

VASAGLE 360 fokban forgatható könyvespolc, fémkeret, 5 MDF polccal, 43x43x158cm, fekete

Ár: 37.968 Ft


Előírások:

Szín: ébenfekete, tintafekete
Anyaga: forgácslemez, acél
Termék mérete: 43 x 43 x 158 cm
A termék súlya: 20 kg
Max. Teljes statikus terhelhetőség: 60 kg

Erről az elemről
360°-ban forgatható könyvespolc: Innovatív, forgatható kialakításával könyve könyvek széles választékát hozhatja létre. A kedvenced csak egy pörgetésre van. A drót oldalsó védőburkolatok biztosítják, hogy a tárgyak ne essenek le forgás közben, és a tágas, nagy távolságú polcok biztonságosan elférnek a nagyobb könyvekben.
A 43 x 43 x 158 cm-es könyvespolc tökéletesen illeszkedik a sarokba, de körülbelül 80-100 közepes méretű könyv befogadására képes. A két mellékelt könyvtartó minden szintet kisebb részekre oszt, és külön használatra eltávolítható.
Kompakt és stílusos, ez a könyvespolc sokféle lakberendezési stílushoz illeszkedik, így stílusos kiegészítője a nappalinak, az otthoni irodának vagy a hálószobának.
Ez a forgatható könyvespolc dőlésgátló készlettel van felszerelve a nagyobb biztonság érdekében. Négy állítható lábbal is rendelkezik, amelyek biztosítják a stabilitást, még kissé egyenetlen padlón is. Az egyszerű útmutatóval, a címkével ellátott alkatrészekkel és az egyszerűsített összeszerelési lépésekkel ennek a 4 szintes, szabadon álló tárolópolcnak az összeszerelése gyerekjáték.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szekrény / Szekrénysor
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE 360 fokban forgatható könyvespolc, fémkeret, 5 MDF polccal, 43x43x158cm, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: