Betöltés...

VASAGLE Hálószoba lépcsős polc, 4 emelet, edzett üveg, acélkeret, 30x95x40cm, fekete

Ár: 18.270 Ft


Előírások:

Szín: fekete tinta
Anyag: Edzett üveg, acél
Termék mérete: 30 x 40 x 95 cm
A termék súlya: 6,3 kg
Az egyes polcok max. statikus terhelése: 10 kg
Teljes max. teljes statikus terhelhetőség: 40 kg

A cikkről
Az átlátszó üvegpolcokkal és fekete kerettel rendelkező, 4 szintes polc lenyűgöző mintával büszkélkedhet. Ez a kis polc lehetővé teszi, hogy kiállítsd virágaidat, könyveidet és gyűjthető tárgyaidat, miközben emeled a kiadó helyed megjelenését.
A 30 x 40 x 95 cm méretű, 4 szintes, nyitott polc 95 cm magasságban lehetővé teszi a függőleges tárolóhely maximális kihasználását.
Nem kell aggódnia a polc összeszerelése miatt. Az egyértelmű utasítások és a számozott alkatrészek segítenek könnyen összeszerelni.
Egy vékony könyvespolc az irodában? Kirakatpolc a sallangok számára a nappaliban? Nyitott polc a hálószobában lévő fényképekhez? Ez a keskeny, 4 szintes polc minden igényt kielégít.
Ez a vékony könyvespolc, amely 4 mm vastag edzett üvegből és acélkeretből készült, nagyon szilárd. Az állítható lábak növelik a stabilitást, a dőlésgátló készlet pedig növeli a biztonságot.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szekrény / Szekrénysor
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE Hálószoba lépcsős polc, 4 emelet, edzett üveg, acélkeret, 30x95x40cm, fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: