Betöltés...

VASAGLE Könyvespolc 7 nyitott rekesszel, MDF, 50x24x106cm, fehér

Ár: 22.862 Ft


Előírások:

Szín: fehér
Anyag: Forgácslemez
Termék méret: 50 x 24 x 106 cm (H x Sz x Mé)
A termék súlya: 16,4 kg
A felső statikus terhelhetősége nagyon magas: 40 kg
Statikus terhelhetőség rekeszenként: (1) 10 kg

A cikkről
A könyvtár 7 nyitott rekesszel rendelkezik, amelyeket könyvekkel, CD-kkel és DVD-kkel tölthet meg, lehetővé téve a különböző helyek és idők felfedezését anélkül, hogy elhagyná lakását.
3 nagy és 4 kis rekesszel a különböző magasságok lehetővé teszik kedvenc tárgyainak rendszerezését és megjelenítését; Még néhány aranyos növény és válogatott dekoráció is megtalálhatja a tökéletes helyét veled.
Ez a könyvespolc rekeszenként 10 kg teherbírással támogatja őket; még egy vas L-alakú dőlésgátló tartozékot is adunk Önnek, hogy megvédje otthoni könyvtárát és önmagát.
Nem kell szakértőnek lennie ahhoz, hogy összeállítsa ezt a nyitott könyvespolcot 7 rekesszel, világos utasításokkal és számozott alkatrészekkel, amelyek lehetővé teszik, hogy egyszerűen és gyorsan felszerelje.
Amit kapsz: Könyvespolc 7 elegáns fehér rekesszel, dőlésgátló készlet, amely segít a nagyobb stabilitás elérésében, valamint művészi módja annak, hogy kedvenc könyveidet tárold és díszeidet rendezett módon állítsd ki.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szekrény / Szekrénysor
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE Könyvespolc 7 nyitott rekesszel, MDF, 50x24x106cm, fehér" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: