Betöltés...

VASAGLE Könyvespolc, 4 szintes polc, acélvázas és MDF polcok, 74x30x155cm, rusztikus barna és fekete

Ár: 38.886 Ft


Előírások:

Szín: Rusztikus barna, fekete
Anyag: Forgácslemez, Acél
Termék mérete: 74 x 30 x 155 cm (L x Sz x Ma)
A termék súlya: 20,5 kg
Max. statikus terhelhetőség szintenként: 20 kg

A cikkről
Elegáns, matt fekete vonalak, friss hűtőrács kialakítás és rusztikus barna polcok kombinálódnak ezen a könyvespolcon, hogy kellemes hangulatot kölcsönözzenek a térnek.
Ez a tárolópolc 4 S alakú akasztóval van felszerelve, így a ráccsal ellátott oldalsó panelekre akaszthatja őket, és kéznél tarthatja, amire szüksége van.
A csavarhúzóval és imbuszkulccsal (mellékelve) nem kell időt pazarolnia más szerelőszerszámok keresésére. Csak kövesse az egyértelmű utasításokat és a felcímkézett darabokat, és a könyvtár pillanatok alatt készen áll a könyvek tárolására.
A tömör acélkerettel, forgácslappal és állítható lábakkal alátámasztott tárolópolc stabil és kiegyensúlyozott; A dőlésgátló készlet növeli az általános stabilitást és biztosítja a biztonságosabb használatot.
Amit kapsz: Padlópolc 4 polccal és hálós oldalsó panelekkel, amelyek nemcsak megakadályozzák a tárgyak leesését, hanem extra helyet biztosítanak a tárgyak felakasztásához a mellékelt akasztókkal.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szekrény / Szekrénysor
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "VASAGLE Könyvespolc, 4 szintes polc, acélvázas és MDF polcok, 74x30x155cm, rusztikus barna és fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: