Betöltés...

Keter Harmony kerti bútor szett, asztal + 4 szék fehér|világos szürke

Ár: 166.741 Ft

A Keter Harmony kerti asztalafinom megjelenésével és stílusos kialakításával örvendeztet meg.Fautánzat és fehér műgyanta kombináció. Erős konstrukció, amelyellenáll a környezeti hatásoknak.A hófehér kerettel és fautánzat szürke deszkákkal ellátott Keter Harmony székek nagyon kényelmesek, és a jól átgondolt konstrukciónak és kartámaszoknak köszönhetően úgy érezheti, mintha fotelban ülne.A készlet 1 asztalt és 4 széket tartalmaz. Az asztal azonban olyantágas, hogy kényelmesen elfér akát 6 szék is. További székeket különrendelhet hozzá.Természetbarát bútorokÚjrahasznosított anyagokból - szilárd műgyanta - készült, amelyellenáll az időjárásnak és az UV sugárzásak. Rossz idő esetén is kinthagyhatja anélkül, hogy aggódna a tartósság miatt.
Fő előnyök Hófehér kerettel és fautánzat szürke deszkákkal ellátott asztal Tökéletes szettet alkot a kényelmes Harmony székekkel A szett 4 széket tartalmaz, de az asztalnál kényelmesen elfér akár 6 szék is A nem fém váz rozsdamentes és könnyű karbantartást garantál Könnyű összeszerelés speciális szerszámok nélkül A Keter Harmony székek egymásra rakhatóak A műgyanta szerkezete kiválóan ellenáll az időjárásnak A szín nem fakul ki ismételt UV-sugárzás hatására semTulajdonságokMárka: Keter Modell: Harmony Anyag: szilárd műgyanta Gyártás: újrahasznosított anyagokÁltalánosSzín: világos szükre/fehér Súly (asztal + 4 szék): 33,7 kg

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Keter Harmony kerti bútor szett, asztal + 4 szék fehér|világos szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: