Betöltés...

Matera kerek asztal, szürke, 60x60 cm, skandináv dizájn, saska garden

Ár: 18.500 Ft

Az MATERA asztal, a székek mellett egy újabb javaslat, amely tökéletesen kiegészíti otthonodat. A modern skandináv dizájn egyre több rajongót szerez, és tökéletesen illeszkedik a többi bútorhoz. Szeretni fogod ezt az asztalt az egyedi megjelenéséért, stílusáért és kiváló kivitelezéséért.

Az asztal dizájnja az Eames házaspár, a 20. század befolyásos bútortervezőinek munkáira emlékeztet, akik úttörő dizájnjukról híresek.
A MATERA ideális azok számára, akik otthonukban a funkcionalitást és a modernséget kedvelik. Tökéletesen megállja a helyét mint kávézóasztal a nappaliban, a konyhában és az étkezősarkokban. Dizájnja és természetes színei bájos kiegészítői lesznek sok belső térnek.
A masszív kivitelezés biztosítja, hogy a MATERA megfeleljen az igényes emberek elvárásainak. Javítja sok helyiség megjelenését. Szeretni fogják a minimalista és modern stílus kedvelői.


Paraméterek:


Méretek: hosszúság 60 cm / szélesség 60 cm / magasság 74 cm
Asztallap vastagsága: 1,8 cm
Maximális terhelhetőség: 100 kg
Gumipárnák a lábakon, amelyek megvédik a padlót a karcolásoktól!
Anyag: PP, fa lábak (bükk), fekete porfestett csatlakozók
Csomagolás méretei: 65,5 x 66 x 9,5 cm
Nettó súly: 7 kg
Bruttó súly: 9 kg
Márka: SASKA GARDEN


Saska Garden egy magas minőségű kerti és túrafelszerelés gyártója és importőre. A márka minden terméke megfelel a magas minőségi és biztonsági előírásoknak.

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Matera kerek asztal, szürke, 60x60 cm, skandináv dizájn, saska garden" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: