Betöltés...

Blanita Puha szőnyeg, 60x120 cm, halvány rózsaszín ABYZ

Ár: 13.649 Ft

A puha szőrme szőnyeg rendkívül bolyhos és kellemes tapintású textúrájával több, mint egy otthoni kiegészítő. Ez egy egyedülálló dekorációs tárgy, amely bármilyen belső teret igazán különleges térré alakíthat. A bolyhos szőrzetre emlékeztető textúra egy kis kényelmet és egyedi karaktert ad a helyiségnek, amelyben található.

Ez a szőnyeg tökéletesen illeszkedik a különböző belső stílusokba, függetlenül attól, hogy minimalista, elbűvölő vagy klasszikus stílusról beszélünk. Sokoldalúsága ideálissá teszi különböző helyiségekben, legyen az hálószoba, nappali vagy gyermekszoba.

Az egyik szempont, amely annyira különlegessé teszi, a körülbelül 25 mm magasságú huzal. Lágyságot és sűrűséget biztosít, amely nemcsak kényelmet biztosít, hanem kiváló hőszigetelést is. Ez teszi a Blanita Soft szőnyeget tökéletes kombinációvá a padlófűtéssel, a hővezetéssel és a kellemes légkör megteremtésével a szobában.

A Blanita Soft szőnyeg 100% poliészterből készül, ami tartós és könnyen tisztítható. A poliészter szálak ellenállnak a nyújtásnak, és hosszú ideig megtartják jellegzetes színüket, így a belső tér mindig friss és vonzó lesz.

Ezenkívül a szőnyeg csúszásgátló hátlappal rendelkezik, amely stabilitást és biztonságot nyújt különböző típusú padlókon. Tehát nem kell aggódnia, hogy elmozdul vagy megcsúszik.

Összefoglalva, a Blanita Soft szőnyeg kiváló választás a belső tér kiegészítésére. Élvezze bájos megjelenését és kényelmét, amelyet sok éven át kínál. Ez több, mint egy szőnyeg, ez egy dekoráció, amely személyiséget és stílust kölcsönöz otthonának.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szőnyeg, Függöny
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Blanita Puha szőnyeg, 60x120 cm, halvány rózsaszín ABYZ" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: