Betöltés...

Salemo kerti bútor szett, tároló asztallal

Ár: 179.089 Ft

A Keter Salemo grafit kerti bútor ideális minden kerthez, teraszhoz vagy erkélyhez.

A Salemo grafit bútorkészlet kényelmes dupla kanapéból,két fotelből és egy dohányzóasztalból áll .

A Keter Selemo készletet egy olyan projekt alapján hozták létre, amely utal a globális tendenciákra a helyrendezés és dekoráció területén.

Salemo kerti bútor szett, tároló asztallal Termék jellemzők







A Curver Salemo grafit kerti bútor ideális minden kerthez, teraszhoz vagy erkélyhez. A Salemo grafit bútorkészlet kényelmes dupla kanapéból,két fotelből és egy dohányzóasztalból áll . A Keter Selemo készletet egy olyan projekt alapján hozták létre, amely utal a globális tendenciákra a helyrendezés és dekoráció területén.



A keter igéret



Minden időjárásálló

Nulla karbantartás

Easy Clean könnyű tisztítás

Fade Free

UV védelem



A Curver Salemo grafit kerti bútor négy ember számára nyújt helyet a pihenéshez. Magas kényelmet biztosít, amelyet befolyásolnak a puha üléspárnák, a jól profilozott háttámlák és a széles kartámaszok. A dohányzóasztal ideális az alapvető funkciójához, de további előnye, hogy rekeszként is felhasználható, amelybe friss levegőn pihenve el tudjuk helyezni azokat a tárgyakat, amelyeket kéznél akarunk tartani. Az üléspárnákat elrejtheti a ládaban télen vagy heves esőzések esetén. A Curver Salemo grafit kerti bútorokat egyedülálló formatervezés jellemzi, amelyet a skandináv stílus ihlette. Enyhe színű, grafit árnyalatokban, gazdaságos formában és minimalista alakja szinte bármilyen elrendezéshez alkalmazkodik, legyen az modern vagy hagyományos. Nemcsak a magán, hanem a kereskedelmi térben is felhasználható.



A Curver Salemo grafit kerti bútor tartós és időjárásálló gyantából készül, amely szintén elegánsnak tűnik. Az anyag textúrája sima. A gyanta megvédi a készüléket az UV sugárzástól, rozsdától vagy rothadástól, amelynek köszönhetően sok évszakra szolgál majd, megőrizve eredeti megjelenését.



A Salemo kerti bútor szett több féle színben is kapható



A csomag mérete [cm]:120 x 80 x 59



Csomag tartalma: dupla kanapé, 2 fotel, dohányzóasztal, üléspárnák



Termék súlya: 46,2 kg

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Salemo kerti bútor szett, tároló asztallal" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: