Betöltés...

Prémium fém-kristály fali lámpa króm Milagro Margot Chrome (ML0412) 2xE14

Ár: 49.440 Ft

Milagro Margot - Elegáns és stílusos luxus
A Margot kollekció a finom design és a funkcionalitás szinonimája, ahol a luxus találkozik a praktikummal. Egyedi kristálycsillárjaink arany vagy króm bevonatban érhetők el, magas minőségű rozsdamentes acélból készülnek. Ezek a csillárok a kristályok lenyűgöző eleganciáját ötvözik a masszív fémszerkezet megbízhatóságával. A Margot csillárok pontosan kidolgozott részletei és egyedi tervezése révén nem csupán kiváló fényforrások, hanem az otthon dekorációjának is meghatározó elemei. Mindegyik darab kifinomultságot sugároz, tökéletesen illeszkedik a glamour stílusú enteriőrökbe, hozzáadva ezekhez a kifinomult eleganciát és luxus megjelenést.

Gyártó: Milagro Termékcsalád: Margot Cikkszám: ML0412 Szélesség: 26 cm Kinyúlás a faltól: 16 cm Magasság: 41 cm Szín: Króm Anyag: Fém/Kristály Feszültség: ~ 230V / 50Hz Foglalatok száma: 2 Foglalat típusa: E14 Fényforrást tartalmaz: Nem Védelem: IP20 Garancia: 2 év Tanusítványok: CE, RoHS További méreteket a feltöltött képek között talál.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Prémium fém-kristály fali lámpa króm Milagro Margot Chrome (ML0412) 2xE14" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: