Betöltés...

Prémium fém-kristály fali lámpa arany Milagro Ritz Gold (ML0397) 2xE14

Ár: 40.940 Ft

Prémium minőségű kristálycsillárjaink arany vagy króm bevonattal érhetők el, a modern elegancia és a klasszikus luxus zseniális egyesítését képviselik. Minden darab rozsdamentes acélból készül, biztosítva ezzel a tartósságot és az időtállóságot. A Ritz kollekció a csillogás és a praktikum tökéletes ötvözete. Milagro Ritz - Kifinomult Stílus, Amely Ragyogást Visz Otthonodba A Ritz csillárjai valódi glamour stílust képviselnek, amelyek a kristályok ragyogását elegánsan ötvözik a precízen megmunkált fém szerkezettel. A részletek iránti szenvedély és a különleges design teszik ezeket a csillárokat nem csupán világítótestekké, hanem otthonod meghatározó dekorációs elemeivé is.

Gyártó: Milagro Termékcsalád: Ritz Cikkszám: ML0397 Szélesség: 25,5 cm Kinyúlás a faltól: 16,5 cm Magasság: 26,5 cm Szín: Arany Anyag: Fém/Kristály Feszültség: ~ 230V / 50Hz Foglalatok száma: 2 Foglalat típusa: E14 Fényforrást tartalmaz: Nem Védelem: IP20 Garancia: 2 év Tanusítványok: CE, RoHS További méreteket a feltöltött képek között talál.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Prémium fém-kristály fali lámpa arany Milagro Ritz Gold (ML0397) 2xE14" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: