Betöltés...

COB Premium LED szalag - közepes fehér 4000K, 24V, 11W / m, 312 LED / méter, rugalmas és öntapadós, 10m csomag - ideális dekoratív és funkcionális világításhoz

Ár: 22.508 Ft

SUPERIOR FÉNYERŐ - 1000 lumen a fényes, egyenletes világításért. MAXIMÁLIS RUGALMASSÁG - Bármilyen kialakításhoz alakítható és hajlítható. EGYSZERŰ TELEPÍTÉS - Öntapadós hátlap a gyors, szerszám nélküli összeszereléshez. ADVANCED COB LED - Nagy teljesítményű technológia az élénk és természetes színekért. SZABÁLYOZÁS - Állítható fényintenzitás a tökéletes légkör érdekében. ENERGIAHATÉKONYSÁG - Alacsony energiafogyasztás, 10,3 kWh/1000h. TARTÓS ÉS BIZTONSÁGOS - Robusztus kialakítás 30 000 órás élettartammal és IP20 védelemmel.   Fedezze fel a LED-szalagok új generációját, amelyek újradefiniálják a világítást otthonában vagy munkahelyén. Nagyvonalú, 10 méteres hosszával és méterenként 312 nagy teljesítményű COB LED-jével felszerelt LED-szalagunk lenyűgöző és egyenletes fényerőt kínál, ideális bármilyen világítási igényhez. Tökéletes munkalapok megvilágításához, lakóterek körvonalazásához vagy akár kreatív projektekhez, ez a LED szalag sokoldalú és hatékony megoldás. A fejlett COB technológiának köszönhetően a szalag átlagosan 4000K fehér fényt bocsát ki, kiváló színvisszaadást biztosítva (CRI > 90) az autentikus és kellemes környezet érdekében. A 120°-os fénykibocsátási szögnek és a külső vezérlő segítségével történő tompításnak köszönhetően a világítást saját preferenciáinak vagy igényeinek megfelelően állíthatja be. A telepítés gyerekjáték, köszönhetően az öntapadós hátlapnak, amely gyors és megbízható rögzítést tesz lehetővé bármilyen felületen. Ezenkívül a kivételes rugalmasság és a 38 mm-enkénti vágás lehetősége teljes tervezési és telepítési szabadságot biztosít. Válassza a COB LED-szalagot egy fenntartható világítási megoldáshoz, amelynek becsült élettartama 30 000 óra, amely ötvözi a teljesítményt az energiatakarékossággal, F osztályú energiabesorolással és alacsony energiafogyasztással.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "COB Premium LED szalag - közepes fehér 4000K, 24V, 11W / m, 312 LED / méter, rugalmas és öntapadós, 10m csomag - ideális dekoratív és funkcionális világításhoz" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: