Betöltés...

Színváltós 3528 RGB LEDszalag- 54 LED/méter / kül- és beltérre távirányítóval

Ár: 13.690 Ft

3528 RGB LEDszalag- 54 LED/méterTedd egyedivé házad, lakásod-üzleted ezzel vízálló RGB LED szalag szettel! Kis befektetéssel hatalmasat alkothatsz!



A távirányítóval vezérelhető LED szalag színét, fényerejét kedved szerint állíthatod, de akár villogtathatod is, sőt. Vezérelhetsz futófényt vagy színáttűnést is, amik kiváltképp alkalmasak, ha fel akarod hívni a figyelmet üzletedre, de akár egy kattintással táncteremmé változtathatod a nagyszobát is.A standard 30 SMD/méter helyett ez a szalag 54 db 3528 SMD LEDet tartalmaz méterenként, így kétszer akkora fényerőt biztosít, mint egy normál LED szalag
Öntapadós hátoldala miatt egyszerűen, könnyen bárhová be-felszerelhető, alig 1cm széles, így kikapcsolt állapotban szinte
teljesen láthatatlan.



Hangulatvilágításra, dekorációs és reklámcélokra, kültéren és beltéren egyaránt alkalmas, a legkeményebb hideget, és a legforróbb napsütést, havat, esőt egyaránt bírja.
LED szalag
**Méret: 5 méter (8mm széles)
**Ledek: színes RGB 3528 SMD LED
**Tápfeszültség: DC12V
**Vízálló: bel- és kültérre egyaránt alkalmas
**Darabolható 3 ledenként
**Sugárzási szög: 120°
**Élettartam: 50.000 óra
**54 SMD / méter

+ 220v / 12volt tápegység



A csomag a beszereléshez szükséges összes alkatrészt tartalmazza.
RGB vezérlő
**24 gombos távirányító
**Fényerő szabályzás
**Színvezérlés
**Memória funkció

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Színváltós 3528 RGB LEDszalag- 54 LED/méter / kül- és beltérre távirányítóval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: