Betöltés...

Intelligens RGBIC led szalag AxaCube TV-hez, háttérvilágítás, kompatibilis 55-65 hüvelyk, kamera színérzékelővel, bluetooth, vezérlés alkalmazásról és távirányító

Ár: 20.490 Ft

Fedezze fel az otthoni szórakoztatás új dimenzióját az AxaCube Intelligens LED-szalaggal! Ez a forradalmi csomag közvetlenül a nappaliba hozza a mozik varázsát. Fedezzük fel együtt, mitől olyan különleges ez a készlet:

Intelligens háttérvilágítás:

Egyszerű telepítés: A 380 cm-es LED szalag könnyedén tapad a tévé hátuljára, így olyan környezeti világítást biztosít, amely tökéletesen illeszkedik az 55-65 hüvelykes tévékhez.
Kamera színérzékelővel: A TV felső széléhez diszkréten rögzítve rögzíti a képernyőn megjelenő színeket, és valós időben továbbítja azokat a LED-szalagra. Az eredmény? Lebilincselő megtekintési élmény, amely szótlanul hagyja Önt!

Tökéletes szinkronizálás hanggal:

Beépített hangérzékelő: Unod már a statikus fényeket? A hangérzékelő segítségével a világítás követi a zene ritmusát, így a kedvenc dalaival szinkronizált fényjáték jön létre. Próbáld ki bulikon, és meglátod, hogy minden barátod le lesz nyűgözve!

Teljes ellenőrzés:

Dedikált alkalmazás: Vezérelje a LED-szalag minden aspektusát közvetlenül a telefonjáról. Változtassa meg a színeket, állítsa be a fényintenzitást és állítson be speciális effektusokat – mindezt egyetlen kattintással.
Távirányító tartozék: Jobban szereti a klasszikust? Nincs mit! A készlethez tartozik egy intuitív távirányító, amely ideális azokra a pillanatokra, amikor a telefon túl messze van, vagy lemerül az akkumulátor.

Tökéletes filmekhez és játékokhoz:

Moziélmény: Élvezze kedvenc filmjeit egyedi légkörben, a környezeti világítással, amely javítja a kép tisztaságát és részleteit.
Professzionális játék: Minden robbanás, a képernyő minden fénye valós időben tükröződik a LED-szalagon, így magával ragadóbb játékélményt biztosít, mint azt valaha is gondoltad volna.

Miért válassza a mi készletünket?

Könnyen telepíthető: A készlet telepítéséhez nem kell barkácsszakértőnek lenni. Bárki gyorsan és könnyedén átalakíthatja a TV-t fejlett szórakoztató központtá.
Csúcstechnológia: A szín- és hangérzékelők kombinációja miatt ez a készlet minden technológia és szórakozás iránt érdeklődő számára kötelező darab.
A Wow Factor: Akár egy film mellett pihensz, akár bulit rendezel, ez a készlet mindenkit arra késztet körülötted, hogy "Wow!" mindig.
Amikor a Smart TV LED szalagkészletről van szó, csak a képzeleted szab határt – és esetleg a kanapé szélessége! Garantáljuk, hogy a telepítés után több meghívást kapsz filmmaratonokra és tematikus bulikra, mint azt lehetségesnek tartottad. És ki tudja, talán még a macskája is értékelni fogja az új fényes dekorációt!

Ez a készlet nemcsak a megtekintési és a játékélményt javítja, hanem a vizuális szórakozás egy elemét is magával ragadja, amelyet az egész család élvezni fog. Ráadásul a következő film megnézésekor a környezeti világítás szakértőjévé válhatsz!

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Intelligens RGBIC led szalag AxaCube TV-hez, háttérvilágítás, kompatibilis 55-65 hüvelyk, kamera színérzékelővel, bluetooth, vezérlés alkalmazásról és távirányító" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: