Betöltés...

OUTLET Sleepconcept Ergo Hard, ortopéd hideghab matrac, levehető antibakteriális huzattal, 18 cm vastag, 200x200 cm

Ár: 110.000 Ft

SleepConcept Ergo Hard 18 cm 200x200 cm (1db készleten)

A SleepConcept Ergo Hard matrac egy nagyon jó ár érték arányú matrac. A matrac 18 cm magassággal rendelkező hideghab matrac. A belső magszerkezete nagy rugalmasságú hideghabból készült, ami optimális alátámasztást biztosít a test számára. A Ergo Hard 18 matrac a kemény fekvőfelület kedvelői számára lett kifejlesztve. A matrac huzat levehető mosógépben mosható, ami miatt sokkal könnyebb tisztán tartani. A matrac Oeko-Tex Standard 100 tanúsítvánnyal rendelkezik, ami kimondja, hogy egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz. A Ergo 18H matrac 120 kg/fő terhelhetőségű. Rendeltetésszerű használat mellett a gyártó 10 garanciát vállal a termékére.

hideghab matrac
18 cm magas
vákuumcsomagolt
kemény komfort
hideghab tartómag
120 kg/fő terhelhetőség
10 év garancia
Magyar termék

Hideghab

A Hideghab egy nagy ellenállóképességű anyag. Többféle sűrűségben és rugalmasságban állítják elő. Ettől a két értéktől függ a hab keménysége. Pozitív tulajdonsága a tökéletes szellőzés. Ezért rendkívül népszerű az izzadósabb emberek körében. Jó választás azok számára is akik magas testsúllyal rendelkeznek, mivel az anyag merevsége miatt nehezebben süllyed meg, mint a szivacsból készült elődjei. Átlagosan a hideghabok kb 12-14 évig megtartják a formájukat, rendeltetésszerű használat mellett. Mivel az ilyen matracon fekvőknél alacsonyabb a felfekvés kialakulásának a veszélye, ezért a kórházak előszeretettel használják a betegszobákban.

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "OUTLET Sleepconcept Ergo Hard, ortopéd hideghab matrac, levehető antibakteriális huzattal, 18 cm vastag, 200x200 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: