Betöltés...

5050 RGB LED szalag készlet, 20 méter (4 x 5 méter), APP/Bluetooth/Távirányító vezérléssel, zene ritmusára színek váltása, állítható fényerősség, 12V, többszínű

Ár: 14.092 Ft

5050 RGB LED szalag készlet, 20 méter (4 x 5 méter), APP/Bluetooth/Távirányító vezérléssel, zene ritmusára színek váltása, állítható fényerősség, 12V, többszínű

 





A 20 méteres RGB LED szalagkészlet kettő darab, egyenként 10 méteres LED szalagból áll, amelyek teljes hossza 20 méter. Mindegyik csík rugalmas, lehetővé teszi, hogy a kívánt méretre vágja vagy állítsa be, hogy tökéletesen illeszkedjen a terébe. A LED szalagot úgy tervezték, hogy érdekes és színes fényhatásokat hozzon létre különféle alkalmazásokban, például házak, éttermek belsejének megvilágításában , klubok, konferenciatermek vagy egyéb kereskedelmi terek.



Az RGB LED szalag a következő jellemzőkkel rendelkezik:

Hosszú hossz

A LED szalagkészlet 4 darab, egyenként 5 méteres csíkot tartalmaz, amelyek összesen 20 méter hosszúságú LED-fényt biztosítanak, amely lehetővé teszi széles vagy hosszú terek lefedését.

Rugalmas vezérlés

A LED szalag készlet többféle vezérlési lehetőséget kínál, beleértve a Bluetooth alkalmazást és a távirányítót, amelyek lehetővé teszik a színek, a fényeffektusok és a világítási módok ízlésének megfelelő beállítását.

Zenei szinkronizálás

A LED-szalag zeneszinkronizáló funkcióval rendelkezik, lehetővé téve, hogy pulzáljon és szinkronizáljon a körülötte lejátszott zene ritmusával, dinamikus és magával ragadó hatást adva az eseményekhez vagy bulikhoz.



Széles színválaszték

A LED szalag készlet széles színválasztékot kínál, beleértve a pirosat, zöldet, kéket, sárgát, rózsaszínt, lilát és még sok mást, lehetővé téve különböző árnyalatok és világos atmoszférák létrehozását.

Könnyen telepíthető

A LED szalag hátulján egy ragasztószalag található, amely megkönnyíti a különféle sík felületekre történő felhelyezését, speciális felszerelés nélkül.

ingatag

A LED szalagkészlet számos alkalmazásra alkalmas, például otthoni belső világításra, kereskedelmi helyiségek dekorációjára, TV-környezeti világításra, színpadi világításra és még sok másra, így rugalmasságot biztosít a használat során.

12V-os tápegység

A LED szalag 12V feszültségen működik, ami biztonságossá és könnyen használhatóvá teszi különféle konfigurációkban, bonyolult áramellátás nélkül.



Hosszú élettartam, a LED átlagos élettartama akár 50 000 óra.

Az RGB LED-szalag segítségével a fényeffektusok széles skálája hozható létre, beleértve az egyszínű, áramlási effektusokat, az egyik színről a másikra való átmenetet és más világítási mintákat. Ezenkívül a LED szalag a kívánt méretre vágható, hogy illeszkedjen az alkalmazáshoz, és felszerelhető különféle felületekre, például falra, mennyezetre vagy bútorokra.

Ezzel a 20 méteres RGB LED szalagkészlettel egyedi, személyre szabott és látványos környezetet teremthet a tereiben, színes és magával ragadó világítással, amely lehetővé teszi, hogy kifejezze kreativitását és innovatív módon alakítsa át tereit.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "5050 RGB LED szalag készlet, 20 méter (4 x 5 méter), APP/Bluetooth/Távirányító vezérléssel, zene ritmusára színek váltása, állítható fényerősség, 12V, többszínű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: