Betöltés...

Tri Flexa, 12+3+3 Memory szuper ortopéd, anatómiai matrac antibakteriális huzattal, 180x200 cm

Ár: 165.490 Ft

A Tri Flexa, 12+3+3 Memory szuper ortopéd matrac ötvözi a Green Form HD® rugalmas hab ortopédiai tulajdonságait a Green Therm Memory® habréteg kényelmével.
 
Minőségi anyagokból készült
 
A Green Future ortopéd szakemberekkel karöltve, a legkiválóbb anyagok felhasználásával fejlesztette ki a Tri Flexa matracot, mely biztosítja a hátgerinc helyes tartását alvás alatt.
 
Az antibakteriálisan kezelt matrachuzat puha tapintású, felső rétege természetes pamutszálas vatelinből készült és megfelel az ÖKO-TEX szabványnak, kényelmet és jó szellőzést biztosít az alvás ideje alatt.
 
A matrac alapja a Green Form HD® nyílt cellaszerkezetű rugalmas habszivacs, amely biztosítja a test anatómiai alátámasztását és a gerinc helyes pozícióját alvás alatt, hátfájás nélkül.
 
A matrac komfortrétegét 2 darab, eltérő rugalmasságú és kiegészítő funkciójú poliuretán habréteg adja:





egy 3 cm-es Green Therm Memory® memóriahab réteg, mely felveszi a test melegét és tökéletesen alkalmazkodik a test körvonalaihoz, így alvás alatt a nyomáspontokat kiküszöbölve pihenteti az izmokat és biztosítja a megfelelő vérkeringést;


 


a 3 cm-es Green Form HD® szuper rugalmas habréteg, amely a matrac középső részében található, a tartóréteg és a memóriahab között. Ez az ortopéd zóna, mely biztosítja a megfelelő nyaki-, háti- és deréktáji alátámasztást.





A 3 csúcsminőségű HD hab elnyeli a mozgásból keletkező rezgéseket, így mozgásával egyik partner sem zavarja a másikat alvás közben.
 
Szellőzés
 
A huzat oldalán található 3D Free Air® hálónak köszönhetően kiválóan szellőzik, ezáltal az alvási környezet friss, száraz és poratkáktól mentes marad.
 
Kettős kényelem
 
A matrac mindkét oldalán használható, azzal az észrevétellel, hogy amennyiben közvetlenül a tartóréteget használja alvófelületként, az keményebb, ellenállóbb megtámasztást nyújt, mint a Green Therm Memory® memóriahabbal borított puha oldal.
 
Miért válassza a Green Future Tri Flexa terméket:





ortopédiai alátámasztás


 


antibakteriális


 


tartósság


 


minőség


 


minden alvási pozícióhoz ajánlott: oldalt, háton és hason fekvéshez egyaránt javasolt.





Matrac magassága: 20 cm (+/1 cm)
 
Keménységi fokozat: 4/5
 
Maximális terhelhetőség/személy: 100 kg
 
A matrac hengerelt vákuumcsomagolású.
 
Szerkezete:





 


 


Green Form HD® nyílt cellaszerkezet szuper rugalmas poliuretán hab


 


Green Therm Memory® poliuretán hab


 


100% kötött PES


 


pamutszálas vatelin


 


3D szellőzőháló





Főbb jellemzők:





ortopéd


 


memóriahabos


 


antibakteriálisan kezelt


 


antiallergén


 


természetes rostokból készült





 
 
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Tri Flexa, 12+3+3 Memory szuper ortopéd, anatómiai matrac antibakteriális huzattal, 180x200 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: