Betöltés...

Ortopéd ágymatrac 120x190 – ezüst ion huzat, 23 cm, megfordítható, Range Hotel

Ár: 113.328 Ft

Ortopéd ágymatrac 120x190 - rugómentes, ezüstion-huzat, megfordítható, levehető burkolat, 7 komfortzóna, deformálhatatlan mag, atkaellenes, ergonomikus, két cég, 23 cm, Hotel Range, Ortopedicus
Mindannyian tudjuk, hogy vannak olyan fontos pillanatok, amikor ágymatracot kell cserélnünk: amikor egy régi matracon alszunk, amikor hátfájás lép fel, vagy amikor új házba költözünk.
Pontosan ezekben a pillanatokban kezdődik a fejfájás, mert az online matracboltok bővelkednek modellekben, és ennél több matracot kínálnak.
Meghívjuk Önt, hogy tanulmányozza blogunkat, ahol néhány cikket készítettünk, amelyek segítenek kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő minőségi ágymatracot.
Ha nincs időd, semmi gond, hívj minket, vagy írj nekünk, és időt takarítunk meg, felégetjük a színpadokat!
Ortopéd ágymatrac - ezüstionos huzat, 23 cm, reverzibilis, Range Hotel
Kinek szól ez az ágymatrac?


Ez a matracmodell prémium modell, és láthatja, amint megkapja.
Jól kidolgozott, igényes ízlésű és normál súlyú embereket szólít meg, gondosan ügyelve a minőség, a kényelem és az ár tökéletes arányára.
Ideális azok számára, akik alacsony vagy normál súlyúak, akik minden helyzetben alszanak, és akik nagyon jól szellőző matracot is szeretnének.
A kék hab közepes szilárdságú, optimális az alacsony vagy normál súlyú emberek számára, a sárga hab pedig szilárdabb - tökéletes a normál súlyú emberek számára.
Gyakorlatilag tökéletes minden alvási pozícióhoz és bármilyen fiziognómiához, tökéletesen alkalmazkodik a különböző igényekhez.
Ez az ágymatrac kényelmet és hátfájást biztosít mind az alacsony, mind a közepes súlyú emberek számára.
Ortopéd ágy matrac
Miért válassza ezt a matracot?



Az ortopéd matracok a felhasznált habok és textíliák tulajdonságai révén, de az alkatrészek összeszereléséhez használt technikán keresztül száraz és tiszta környezetet, antibakteriális, atkaellenes, penészgátlót, izzadásgátlót és minimalizálják az allergén tényezőket.
Ez az ágymatrac megfelelő támogatást nyújt a 7 komfortzónának: fej, váll, gerinc, medence és láb, függetlenül attól, hogy alvás közben milyen helyzetben van.

Ortopéd ágymatrac – ezüst ion huzat, 23 cm, megfordítható, Range Hotel

Ez egy ortopédiai, anatómiai és ergonomikus ágymatrac – vagyis hűen támogatja és másolja a test alakját.
A kék hab oldalán rugalmas, és 60-90 kg súlynál közepesnek, 100 kg felett puhanak érzékelik.
A sárga hab oldalán kissé merev, és 60-90 kg súlynál szilárdnak, átlagosan pedig 100 kg felett érzi magát.
Ez egy rendkívül kényelmes ágymatrac, közepes magasságú, szép, jól szellőző, tartós és teljesítményhuzatba öltözött.
Megszünteti a nyomáspontokat, javítja az izmok és az egész test vérkeringését, ezáltal mély alvást vált ki.

Ortopédiai ágyszerkezet

Ehhez a matracmodellhez egy új típusú poliuretán habot használtunk, okosabb, prémiumabb, sokkal sűrűbb és minőségibb, annak érdekében, hogy hosszú távon helyesen támogassuk az átlag feletti súlyt.
A Grün Tech® új termékcsaládja, 15 cm, egy egyedülálló sárga hab, amely optimális tartást biztosít az egész test számára.
Luft HD, ® 6 cm, kék színű, nagyon szénsavas hab, (nem memória), nagyon rugalmas, enyhén puha, ideális közepes és kis súlyú emberek számára, megkönnyíti az oldalsó alvást.

Luft Hd hab
Matrachuzat ezüstionokkal

A mag erőfeszítéseit megduplázza egy prémium borítás, fehér-szürke színű, Agint ionokkal, antibakteriális és atkaellenes hatással.
A burkolat vastag és rendkívül nagy teljesítményű, prémium textil, 3 vastag mikroszálas réteggel steppelve, így tökéletes hőkomfortot kínál.



Oldalán van a szürke háló, az úgynevezett 3D Freeze, hatszögletű szerkezettel, amelynek célja a légáramlás javítása és a mag szárazon tartása.



A cipzár szükség esetén megkönnyíti a mosást.

A120x190-es ortopéd ágymatrac elkészítéséhez használt technológiák - rugó nélküli, ezüstionos huzat, megfordítható, levehető fedél, 7 komfortzóna, indeformálhatatlan mag, atkák elleni védelem, ergonomikus, két cég, 23 cm, Hotel Range, Ortopedicus
Ehhez az ágymatrachoz prémium anyagokat használunk, a legmagasabb minőségű, jótékony hatással az egészséges és pihentető alvásra.


Gondolat Németországban -  Ez a matrac a legjobb választás, ha közepes magasságról van szó, korrelálva a nagy szilárdsággal, kényelemmel, tartóssággal és tartós súlysal.
A Grün Tech®, a nagy sűrűségű, enyhén merev, tökéletesen csendes új intelligens hab nem teszi lehetővé a mozgás átadását a partnernek alvás közben.
Egyenletesen osztja el a test súlyát, ezáltal kiküszöböli a nyomáspontokat, ezáltal ellazítja az izmokat.
A Luft HD, ® 6 cm, (nem memória) semleges hőmérsékletű hab, rendkívül hatékony, nagyon jól levegőztetett, nagyon rugalmas, puha és idővel nagyon ellenálló.
A 3D Freeze egy háromdimenziós, szürke szövet, amely az oldalán helyezkedik el, méhsejt típusú, amely további légáramlást biztosít a mag felett, szellős és tiszta maradva.®
A belső pamuthuzat bevonja az extra magot, megakadályozza az oxidációt és megakadályozza a külső burkolat elektrosztatikus töltését.
Az OEKO-TEX® az a nemzetközi tanúsítvány, amely tanúsítja, hogy a matrachuzatokban használt textíliák biztonságosak az emberi test egészségére.
Az ezüst ionhuzat bársonyos és nagyon kellemes tapintású, gyönyörű, fehér-szürke színű, könnyen eltávolítható, cipzárral ellátott és 30 fokon mosható.
A huzat vastag, hármas steppelt, rostos, komfortzónás, száraz környezetet biztosít, megakadályozva, hogy a test megközelítse a poliuretán magot, gyakorlatilag megnehezítve az izzadást.

Ezt a matracmodellt az EU-ban gyártják ortopédiai®
Regisztrálva van az Állami Találmányi és Védjegyhivatalnál - forgalmazza a Natural Gold Hand



Teljes magasság
23 (+/-1cm)


Két oldal – megfordítható
Igen


Keménységhab felület (kék)
3/5 60-90 kg súlynál


Hátlap szilárdsága Hab (sárga)
4/5 60-90 kg súlynál


Maximális rendszergazdai súlyozás
120 kg / fő


Alapréteg magassága
15 cm


Alapréteg hab típusa
Grün Tech®, poliuretán


Felső réteg hab típusa
Luft HD® poliuretán




Felső réteg magassága
6 cm


Textil modell felső burkolat
Ezüst ápolás


Tartalom
PES


Foltvarrás
Igen, 3 réteg


Húzózár
Igen


Légtelenítő háló 3D fagyasztás®
Igen


Belső fedél
Igen


Textilösszetétel belső burkolat
52,2% pamut, 45,8% Pls


Komfortzóna profilalkotás
Igen, 7 zóna


Magforma garancia
120 hónap


Mosható – Kivehető
30 C


Hengerelt és porszívózott
Igen



Az ágymatrac méreteire vonatkozó tűrések a következők: magasság +/ -6%, szélesség +/-3%, hossz +/-1,5%
Hogyan szállítsuk és hogyan kell használni ezt a matracot
https://www.youtube.com/watch?v=SXnNIEaolhI

A matracot préselve, hengerelve és porszívózva, henger alakban szállítják.
Szállítás után, annak érdekében, hogy ne véletlenül vágja le a fedelet, ollóval (nem vágóval) vágja le az első fóliát,
Helyezze a matracot az ágyra úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen az ágykeretbe,
Folytassa a második fóliaréteg vágásával
A matrac gyorsan, néhány perc alatt megduzzad, de tilos 24 óránál korábban ülni rajta.

Hogyan kell fenntartani az ortopéd ágy matracot?

Először is, az ágymatrac élettartama az alvó emberek súlyától és az izzadság és a karbantartás bőségétől függ.
Viseljen olyan matracvédőt, amely elnyeli az izzadságot és megakadályozza, hogy elérje a matracot. Mossa le és cserélje ki a védelmet a lehető leggyakrabban.
Ne készítsd el az ágyadat, amint reggel felébredsz. Az éjszaka folyamán a nedvességet el kell távolítani, és a matracot megfelelően szellőztetni kell.
Napsütéses napokon időről időre szellőztesse matracát. Az atkák nedves környezetben virágoznak, ezért a nedves matrac sebezhető lesz. A friss levegő megszabadul az atkáktól.
Különösen a felső határ felé eső súlyok esetén fordítsa el a matrac lábát-fejét és fordítva, fordítsa el a matracot és kétoldalas, évente 3-4 alkalommal. Ez megakadályozza, hogy a matrac alakja megváltozzon a használó személy anatómiájától függően.
Rendszeresen porszívózza a matracot, hogy a matrac tiszta legyen, portól és poratkáktól mentesen, amelyek bejuthatnak a matrac steppelt huzatába.



A matracot szükségszerűen komorra kell helyezni, hogy a kondenzvíz kiküszöbölhető legyen. Így a matrac alatta is szellőztethető, megelőzve a penészedést.
A normál feletti súlyú emberek esetében minden ágymatrac esetében a matrac kötelezővé válik.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Ortopéd ágymatrac 120x190 – ezüst ion huzat, 23 cm, megfordítható, Range Hotel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: