Betöltés...

Super Ortopéd ágymatrac Aloe Vera Fit, 12 cm, 110x200

Ár: 78.133 Ft

Super Ortopéd ágymatrac Aloe Vera Fit, 12 cm, poliuretán habbal, rugók nélkül, 110x200
Gyakran előfordul, hogy távol vagyunk otthonról, és kényelmes ágyunk kényelmére vágyunk.
Mivel otthoni ágymatracot nem tudunk magunkkal hozni, de nincs olyan vékony topper, amely megoldaná a problémát, ezért alkottuk meg ezt a 12 cm-es Super Orthopedic Aloe Vera Fit ágymatracot.
Akár összecsukható ágyat használ a vendégeknek, akár a szállodai szobának, akár állítható orvosi ágyat távirányítóval vagy anélkül, akár Európa útjain alszik a teherautó vagy távolsági busz fülkéjében, vagy esetleg lakókocsiját vagy hajóját matraccal szeretné felszerelni, mint otthon, ez a Super Orthopedic Aloe Vera Fit ágymatrac zseniális!
"Az erős esszenciákat kis palackokban tartják,,!
Mindössze 12 cm, de egy vastag matrac munkáját végzi, köszönhetően a különösen ellenálló és sűrű Luft Hd hab teljesítményének.
Ez egy rugalmas és szilárd matrac, amely nagyon jól szellőző Luft HD habból készül, rugók nélkül, amely nem melegszik, kiváló támogatást nyújt az oszlopnak.
Luft Hd
Ideális matrac különleges helyzetekre, vékony és ellenálló egyszerre, rugalmas és jól szellőző, segít csökkenteni a hátfájást és segít a nyugodt alvásban, bárhol is legyen.

Az Aloe Vera Fit szuperortopéd ágymatrac ortopédiai és anatómiai – ami azt jelenti, hogy támogatja a test alakját és megszünteti a nyomáspontokat, javítja az izmok és az egész test vérkeringését, ezáltal mély alvást vált ki.
Az ortopéd matracok a felhasznált habok és textíliák tulajdonságai révén, de az alkatrészek összeszereléséhez használt technikán keresztül száraz és tiszta környezetet, antibakteriális, atkaellenes, penészgátlót, izzadásgátlót és minimalizálják az allergén tényezőket.
Megfelelő támogatást nyújt az 5 területnek: fej, váll, gerinc, medence és lábak, függetlenül attól, hogy alvás közben milyen helyzetben van.

Miért válassza ezt a vékony ágymatracot?
Minden alvási pozícióhoz ajánlott, azoknak, akik bár normál körülmények között nem tudnak aludni, szeretnék.
Románia legsűrűbb és legminőségibb poliuretán habját használtuk, hogy a 12 cm-es magasság ellenére is megtartsuk a normál súlyokat.
Ez egy nagyon különleges Luft HD hab, nagyon jól szellőző, nagyon ellenálló és rugalmas, hogy képes ellenállni több millió ismételt tömörítésnek / dekompressziónak.
Elég szilárd ahhoz, hogy elbírja a nehéz súlyokat, de rugalmas és rugalmas is, hogy tökéletesen támogassa a test alakját.
A hab nagyon nagy és nyitott cellákkal rendelkezik, amelyeken keresztül a levegő könnyedén kering, így semleges hőmérsékletet tart az ágynemű szintjén, sem túl meleg, sem hideg.
A Luft Hd habmag erőfeszítéseit megduplázza a nagy teljesítményű Aloe Vera borítás.
Miért olyan erős az Aloe Vera borítás?
Super ortopéd ágymatrac Aloe Vera Fit, 12 cm textil
Különleges tulajdonságokkal rendelkező, nagyon jó nedvszívó, különleges tulajdonságokkal rendelkező textilt használtam.
A szövet ritka, hogy lehetővé tegye a könnyű légáramlást, de rugalmas is, hogy lehetővé tegye a test alakjához való alkalmazkodást és az optimális hőmérséklet fenntartását.
Az anyagot 2 vastag rétegben steppeltük mikroszálas anyaggal, így biztonságos távolságot tartunk a test és a habmag között.
A Super Orthopedic Aloe Vera Fit ágymatrac készítéséhez használt technológiák
A legjobb minőségű anyagokat használjuk, amelyek jótékony hatással vannak az egészséges és pihentető alvásra.
Németországban tervezték, ortopéd orvosokkal és poliuretán és textilanyagok gyártásával foglalkozó szakemberekkel folytatott konzultációk után, ez a matrac a legjobb választás, ha magasságról és előnyökről van szó.
A Luft HD, ® 10 cm, egy nagyon levegőztetett hab, (nem memória), nyitott cellulációval, nagyon rugalmas, puha és nagyon ellenálló az idő múlásával. Ez a teljes matrac szellőzésének többletét eredményezi, ami idővel korrelál az extra kényelemmel és ellenállással.
Az OEKO-TEX®, az a nemzetközi tanúsítvány, amely tanúsítja, hogy a matrachuzatban használt textil biztonságos az emberi test egészségére, amit fontos tudni az allergiás emberek számára.
Az Aloe Vera burkolat nagyon kellemes tapintású, vastag, szép és szép, fehér, zöldes nyomatokkal, könnyen levehető, cipzárral ellátott és 30 fokos mosással vagy vegytisztítással mosható.
Ezt a matracot az EU-ban gyártják ortopédiai® célokra
Az Állami Találmányi és Védjegyhivatalnál regisztrálva
Forgalmazza a Natural Gold Hand



Teljes magasság
12 (+/-1cm)


Megfordítható
Igen


Keménység Kettő/Vissza
4/5


Maximális rendszergazdai súlyozás
120 kg / fő


Alapréteg magassága
10 cm


Alapréteg hab típusa
Luft HD® poliuretán


Alapréteg sűrűsége
38 kg/mc


Textil modell felső burkolat
Aloe Vera


Textil fedőlap
350g/nm


Tartalom
PES


Foltvarrás
TNT 100% PP 35 gr/m²; VS 250g/négyzetméter


Húzózár
Igen


Magforma garancia
24 hónap


Mosható - levehető
30 C


Hengerelt és préselt
Nem



A méretekre vonatkozó tűrések a következők: magasság +/ -6%, szélesség +/-3%, hosszúság +/-1,5%
Hogyan szállítsuk és hogyan használjuk ezt a matracot rugók nélkül?

A matracot kitekerve, azonnal használatra készen szállítjuk!
Szállítás után, annak érdekében, hogy ne véletlenül vágja le a fedelet, ollóval (nem vágóval) vágja le az első fóliát,
Helyezze a matracot az ágyra úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen az ágykeretbe,
Folytassa a második fóliaréteg vágásával
A matrac azonnal használható.

Hogyan tartsuk karban az Aloe Vera Fit 12 cm-es szuper ortopéd ágymatracot poliuretán habbal, rugók nélkül
Először is, az élettartam az alvó emberek súlyától és az izzadság bőségétől függ.

Használjon olyan matracvédőt, amely elnyeli az izzadságot és megakadályozza, hogy elérje a matracot. Mossa le és cserélje ki a védelmet a lehető leggyakrabban.
Ne készítsd el az ágyadat, amint reggel felébredsz. Az éjszaka folyamán a nedvességet el kell távolítani, és a matracot megfelelően szellőztetni kell.
Napsütéses napokon időről időre szellőztesse matracát. Az atkák nedves környezetben virágoznak, ezért a nedves matrac sebezhető lesz. A friss levegő megszabadul az atkáktól.
Fordítsa a matracot egyik oldalról a másikra évente legalább 3 vagy 4 alkalommal. Fontos, hogy a matracot egyik oldalról a másikra fordítsuk, de felülről lefelé is (a memóriahabosok csak fejjel lefelé fordulnak, a hátsó oldallal nem). Ez megakadályozza, hogy a matrac alakja megváltozzon a használó személy atomjától függően.
Rendszeresen porszívózza a matracot, hogy a matrac tiszta legyen, portól és poratkáktól mentesen, amelyek bejuthatnak a matrac steppelt huzatába.
Javasoljuk, hogy a matracot matracra helyezze, hogy a kondenzvíz eltávolítható legyen. Így a matrac alatta is szellőztethető, megelőzve a penészedést.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Super Ortopéd ágymatrac Aloe Vera Fit, 12 cm, 110x200" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: