Betöltés...

Ortopéd ágymatrac Memory 20+3+3, Ezüstionok, Top Line, rugómentes, 110x200

Ár: 125.059 Ft

Ortopéd ágymatrac Memory 20+3+3, Ezüstionok, Top Line, rugómentes, 110x200
Ha az online matracboltokban végzett hosszú keresés után jött hozzánk, a vágytól, hogy ortopéd ágymatracot találjon, prémium, a lehető legmagasabb és szilárdabb, memóriahabbal és rugók nélkül, amelyek nem melegítik vagy süllyednek, nagyon nehéz súlyokat támogatnak, és kiváló támogatást nyújtanak az oszlopnak, Nos, ez a matrac ideális matrac, mert segít csökkenteni a hátfájást, fenntartja az alacsony hőmérsékletet és segít a nyugodt alvásban.

A rugók nélküli ortopéd ágymatrac Memory 20+3+3, Silver Ions, Top Line ortopédiai és anatómiai – azaz támogatja a test alakját és megszünteti a nyomáspontokat, javítja az izmok és az egész test vérkeringését, ezáltal mély alvást vált ki.
Az ortopéd matracok a felhasznált habok és textíliák tulajdonságai révén, de az alkatrészek összeszereléséhez használt technikán keresztül száraz és tiszta környezetet, antibakteriális, atkaellenes, penészgátlót, izzadásgátlót és minimalizálják az allergén tényezőket.
Megfelelő támogatást nyújt az 5 területnek: fej, váll, gerinc, medence és lábak, függetlenül attól, hogy alvás közben milyen helyzetben van.

Akár egyszemélyes ágymatracot, akár franciaágyat szeretne, tökéletesen illeszkedik minden hálószobába!
Miért válassza ezt az ágymatracot?
A nehéz és nagyon nehéz, 90 kg feletti súlyú embereknek szól, akik bármilyen helyzetben alszanak, de a memóriahab szerelmesei is.
Kis súlyú, 70 kg alatti emberek is használhatják, csak akkor, ha főleg a hasukon vagy a hátukon alszanak.
Románia legsűrűbb és legminőségibb poliuretán habját használtuk, hogy nagyon nagy súlyokat is elbírjunk. Még 130 kg-on is tartja a céget!
Ez egy nagyon különleges Luft HD hab, nagyon jól szellőző, nagyon ellenálló és rugalmas, hogy képes ellenállni több millió ismételt tömörítésnek / dekompressziónak.
Luft Hd
Elég szilárd ahhoz, hogy elbírja a nagyon nehéz súlyokat, de rugalmas és rugalmas is, hogy tökéletesen támogassa a test alakját és súlyát.
A hab nagyon nagy és nyitott cellákkal rendelkezik, amelyeken keresztül a levegő könnyedén kering, így semleges hőmérsékletet tart az ágynemű szintjén.
A nagyobb kényelem, a kíméletesebb ülésérzet és a jobb alátámasztás érdekében 3 cm-es memóriahabot adtunk hozzá, sűrű és enyhén bolyhos!  Csak 3 cm és nem több, mert így akarjuk megakadályozni a süllyedést és a felmelegedést.
A Luft Hd habmag erőfeszítéseit megduplázza a nagy teljesítményű prémium borítás.
Miért olyan erős az ezüst borító?
Abból indultunk ki, hogy a nehéz súly magas szintű izzadáshoz is vezet, és megtettük a megfelelő intézkedéseket.
Kiváló minőségű ezüst textíliát használtunk, amelynek tulajdonságai már jól ismertek a higiénia és az alvás egészsége tekintetében.
Ezenkívül az ezüst borítást megduplázza az oldalán egy szürke háló, az úgynevezett 3D Freeze, amelynek célja a légáramlás javítása.
A szövet ritka, hogy lehetővé tegye a könnyű légáramlást, de rugalmas is, hogy lehetővé tegye a test alakjához való alkalmazkodást és az optimális hőmérséklet fenntartását.
Annak érdekében, hogy a memóriahab ne melegedjen fel, a textilt 3 vastag rétegben mikroszálas rétegben steppeltük, így biztonságos távolságot tartunk a test és a habmag között.
Az ágy matrac készítéséhez használt technológiák Ortopédiai memória 20+3+3, Ezüstionok, Top Line, rugómentes, 110x200
A legjobb minőségű anyagokat használjuk, amelyek jótékony hatással vannak az egészséges és pihentető alvásra.
Németországban tervezték, ortopéd orvosokkal és poliuretán és textilanyagok gyártásával foglalkozó szakemberekkel folytatott konzultációt követően, ez a matrac a legjobb választás, ha előnyökről és befektetésről van szó.
A Luft HD, ® 20 cm, egy nagyon szénsavas hab, (nem memória), nyitott cellulációval, nagyon rugalmas és nagyon ellenálló az idő múlásával. Ez a teljes matrac szellőzésének többletét eredményezi, ami idővel korrelál az extra kényelemmel és ellenállással.
A 3 cm-es HD memóriahab® egy bolyhos tapintású, zárt cellulációjú habréteg, amelyet először használnak a NASA programjaiban, hozzájárul az extra kényelemhez az alvás közbeni mozgások párnázásával, meghosszabbítja a matrac élettartamát és biztosítja a test optimális hőmérsékletét. A 3 cm-es memória vastagsága optimális, elég vastag ahhoz, hogy maximális kényelmet biztosítson, de elég vékony ahhoz, hogy ne melegedjen túl. Pont annyit, amennyi kell!
Az OEKO-TEX®, az a nemzetközi tanúsítvány, amely tanúsítja, hogy a matrachuzatban használt textil biztonságos az emberi test egészségére, amit fontos tudni az allergiás emberek számára.
A 3D Freeze® egy háromdimenziós, szürke szövet, amely az oldalán helyezkedik el, méhsejt típusú, amely további légáramlást biztosít a mag felett, szellős és tiszta maradva.
Az ezüst borító nagyon kellemes tapintású, nagyon vastag, szép és jó megjelenésű, ezüst-fehér színű, könnyen levehető, cipzárral ellátott. Ezenkívül a fedél 30 fokon mosható vagy vegytisztítás.
Ezt a matracot az EU-ban gyártják ortopédiai® célokra
Az Állami Találmányi és Védjegyhivatalnál regisztrálva
Forgalmazza a Natural Gold Hand



Teljes magasság
26 (+/-1 cm)


Két oldal – megfordítható
Nem


Dupla szilárdság
-


Szilárdság arc
4/5


Megengedett legnagyobb össztömeg
130 kg / fő


Alapréteg magassága
20 cm


Alapréteg hab típusa
Luft Hd® poliuretán


Alapréteg sűrűsége
38 kg/mc


Felső réteg hab típusa
HD memóriahab®


Felső réteg magassága
3 cm


Felső réteg sűrűsége
50 kg/mc


Textil modell felső burkolat
Ezüst


Textil fedőlap
350g/nm


Textiltartalom
PES, viszkóz


Foltvarrás
Mikroszálas 400g/nm


Húzózár
Igen


Magforma garancia
180 hónap


Mosható - levehető
30 C


Hengerelt és préselt
Igen



A méretekre vonatkozó tűrések a következők: magasság +/ -6%, szélesség +/-3%, hosszúság +/-1,5%
Hogyan szállítsuk és hogyan használjuk ezt a matracot rugók nélkül?



A matracot préselve, hengerelve és porszívózva, henger alakban szállítják.
Szállítás után, annak érdekében, hogy ne véletlenül vágja le a fedelet, ollóval (nem vágóval) vágja le az első fóliát,
Helyezze a matracot az ágyra úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen az ágykeretbe,
Folytassa a második fóliaréteg vágásával
A matrac gyorsan, néhány perc alatt megduzzad, de tilos 24 óránál korábban ülni rajta.

https://www.youtube.com/watch?v=SXnNIEaolhI
 

Hogyan kell karbantartani az ortopéd ágymatracot Memória 20+3+3, Ezüstionok, Top Line, rugómentes, 110x200
Először is, az élettartam az alvó emberek súlyától és az izzadság bőségétől függ.
Akár 130 kg-os súlyokat is támogathat, de a használat időtartama felére csökken.

Használjon steppelt matracvédőt, amely elnyeli az izzadságot és megakadályozza, hogy elérje a matracot. Mossa le és cserélje ki a védelmet a lehető leggyakrabban.
Ne készítsd el az ágyadat, amint reggel felébredsz. Az éjszaka folyamán a nedvességet el kell távolítani, és a matracot megfelelően szellőztetni kell.
Napsütéses napokon időről időre szellőztesse matracát. Az atkák nedves környezetben virágoznak, ezért a nedves matrac sebezhető lesz. A friss levegő megszabadul az atkáktól.
Fordítsa a matracot fej-láb fejre, évente 2 alkalommal. Ez megakadályozza, hogy a matrac alakja megváltozzon a használó személy atomjától függően.
Rendszeresen porszívózza a matracot, hogy a matrac tiszta legyen, portól és poratkáktól mentesen, amelyek bejuthatnak a matrac steppelt huzatába.
A matracot szükségszerűen komorra kell helyezni, hogy a kondenzvíz kiküszöbölhető legyen. Így a matrac alatta is szellőztethető, megelőzve a penészedést.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Ortopéd ágymatrac Memory 20+3+3, Ezüstionok, Top Line, rugómentes, 110x200" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: