Betöltés...

Super ortopéd ágymatrac, Bio bambusz, felső vonal, 26 cm, rugók nélkül, 100x190

Ár: 117.238 Ft

Super ortopéd ágymatrac, Bio bambusz, felső vonal, 26 cm, rugók nélkül, 100x190
Ha magas vagy átlag feletti súlya van, és az online matracboltokban végzett hosszú keresés után jött hozzánk a vágytól, hogy találjon egy szuper ortopéd ágymatracot, magas, nagyon ellenálló és szilárd, habból, de memória nélkül és rugók nélkül, amelyek nem melegítenek, nagyon nagy súlyokat támogatnak, és kiváló támogatást nyújtanak az oszlopnak, Nos, ez a matrac ideális matrac, mert segít csökkenteni a hátfájást, fenntartja az alacsony hőmérsékletet és segít a nyugodt alvásban.

A Super Orthopedic ágymatrac, Bio Bamboo, Top Line, 26 cm, rugók nélkül, 100x190, prémium termék, ortopédiai és anatómiai – azaz támogatja a test alakját és megszünteti a nyomáspontokat, javítja az izmok és az egész test vérkeringését, ezáltal mély alvást indukál.Szuper ortopéd ágymatrac, bio bambusz, felső sor
Az ortopéd matracok a felhasznált habok és textíliák tulajdonságai révén, de az alkatrészek összeszereléséhez használt technikán keresztül száraz és tiszta környezetet, antibakteriális, atkaellenes, penészgátlót, izzadásgátlót és minimalizálják az allergén tényezőket.
Megfelelő támogatást nyújt az 5 területnek: fej, váll, gerinc, medence és lábak, függetlenül attól, hogy alvás közben milyen helyzetben van.

Akár egyszemélyes ágymatracot, akár franciaágyat szeretne, tökéletesen illeszkedik minden hálószobába!
Miért válassza ezt a prémium ágymatracot?
Nehéz és nagyon nehéz, 100 kg feletti súlyú embereknek ajánlott, akik könnyen izzadnak és bármilyen helyzetben alszanak. Nyugodt lehet az alacsony súlyú, de hason és háton alvó emberek számára is.
Románia legsűrűbb és legminőségibb poliuretán habját használtuk, hogy nagyon nagy súlyokat is elbírjunk. 150 kg-ot képes elviselni és fenntartja szilárdságát!
Ez egy nagyon különleges Luft HD hab, nagyon jól szellőző, nagyon ellenálló és rugalmas, hogy képes ellenállni több millió ismételt tömörítésnek / dekompressziónak.
Elég szilárd ahhoz, hogy elbírja a nagyon nehéz súlyokat, de rugalmas és rugalmas ahhoz, hogy tökéletesen támogassa a test alakját és súlyát.
A hab nagyon nagy és nyitott cellákkal rendelkezik, amelyeken keresztül a levegő könnyedén kering, így semleges hőmérsékletet tart az ágynemű szintjén.
A Luft Hd habmag erőfeszítéseit megduplázza egy extrém, nagy teljesítményű borítás.
Miért olyan erős a bambusz borító?
Abból indultunk ki, hogy a nehéz súly magas szintű izzadáshoz is vezet, és megtettük a megfelelő intézkedéseket.
Csodálatos tulajdonságokkal rendelkező textilt használtam! Bambuszrostja van, ami természetesen nagyon jó nedvességelnyelő, sokkal jobb, mint a pamut.
Bambusz textil
Ezenkívül a bambusz borítást az oldalakon megduplázza egy fehér háló, az úgynevezett 3D Freeze, amelynek célja a légáramlás javítása.
A szövet ritka, hogy lehetővé tegye a könnyű légáramlást, de rugalmas is, hogy lehetővé tegye a test alakjához való alkalmazkodást és az optimális hőmérséklet fenntartását.
3D fagyasztás
Az anyagot 3 vastag rétegben steppeltük mikroszálas anyaggal, így biztonságos távolságot tartunk a test és a habmag között.
 
SuperOrthopedic ágymatrac, Bio Bamboo, Top Line, 26 cm, rugók nélkül készített technológiák
A legjobb minőségű anyagokat használjuk, amelyek jótékony hatással vannak az egészséges és pihentető alvásra.
Németországban tervezték, ortopéd orvosokkal és poliuretán és textilanyagok gyártásával foglalkozó szakemberekkel folytatott konzultációt követően, ez a matrac a legjobb választás, ha előnyökről és befektetésről van szó.
Luft Hd ortopédiai
A Luft HD, ® 23 cm, egy nagyon levegőztetett hab, (nem memória), nyitott cellulációval, nagyon rugalmas, puha és nagyon ellenálló az idő múlásával. Ez a teljes matrac szellőzésének többletét eredményezi, ami idővel korrelál az extra kényelemmel és ellenállással.
Az OEKO-TEX®, az a nemzetközi tanúsítvány, amely tanúsítja, hogy a matrachuzatban használt textil biztonságos az emberi test egészségére, amit fontos tudni az allergiás emberek számára.
A 3D Freeze® egy háromdimenziós, fehér szövet, amely az oldalán helyezkedik el, méhsejt típusú, amely további légáramlást biztosít a mag felett, szellős és tiszta maradva.
A bambusz burkolat nagyon kellemes tapintású, nagyon vastag, szép és jó megjelenésű, bézs, könnyen eltávolítható, cipzárral ellátva. Ezenkívül a fedél 30 fokon mosható vagy vegytisztítás.
Ezt az ágymatracot az EU-ban gyártják ortopédiai® célokra
Az Állami Találmányi és Védjegyhivatalnál regisztrálva
Forgalmazza a Natural Gold Hand



Teljes magasság
26 (+/-1cm)


Megfordítható
Igen


Szilárdság arc
4/5


Maximális rendszergazdai súlyozás
150 kg / fő


Alapréteg magassága
23 cm


Alapréteg hab típusa
Luft HD® poliuretán


Alapréteg sűrűsége
38 kg/mc


Textil modell felső burkolat
Bambusz


Textil fedőlap
350g/nm


Tartalom
PES


Foltvarrás
TNT 100% PP 35 gr/m²; VS 400g/nm


Húzózár
Igen


Magforma garancia
120 hónap


Mosható - levehető
30 C


Hengerelt és préselt
Igen



A méretekre vonatkozó tűrések a következők: magasság +/ -6%, szélesség +/-3%, hosszúság +/-1,5%
Hogyan szállítják és használják ezt a matracot?

A matracot préselve, hengerelve és porszívózva, henger alakban szállítják.
Szállítás után, annak érdekében, hogy ne véletlenül vágja le a fedelet, ollóval (nem vágóval) vágja le az első fóliát,
Helyezze a matracot az ágyra úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen az ágykeretbe,
Folytassa a második fóliaréteg vágásával
A matrac gyorsan, néhány perc alatt megduzzad, de tilos 24 óránál korábban ülni rajta.

Hogyan kell karbantartani egy szuper ortopéd ágy matracot, Bio Bambusz, Top Line, 26 cm, rugók nélkül ?

Először is, az élettartam az alvó emberek súlyától és az izzadság bőségétől függ.
Használjon olyan matracvédőt, amely elnyeli az izzadságot és megakadályozza, hogy elérje a matracot. Mossa le és cserélje ki a védelmet a lehető leggyakrabban.
Ne készítsd el az ágyadat, amint reggel felébredsz. Az éjszaka folyamán a nedvességet el kell távolítani, és a matracot megfelelően szellőztetni kell.
Napsütéses napokon időről időre szellőztesse matracát. Az atkák nedves környezetben virágoznak, ezért a nedves matrac sebezhető lesz. A friss levegő megszabadul az atkáktól.
Fordítsa a matracot egyik oldalról a másikra évente legalább 3 vagy 4 alkalommal. Fontos, hogy a matracot egyik oldalról a másikra fordítsuk, de felülről lefelé is (a memóriával rendelkezők csak fejjel a lábukkal fordulnak, a hátsó oldallal nem). Ez megakadályozza, hogy a matrac alakja megváltozzon a használó személy atomjától függően.
Rendszeresen porszívózza a matracot, hogy a matrac tiszta legyen, portól és poratkáktól mentesen, amelyek bejuthatnak a matrac steppelt huzatába.
A matracot szükségszerűen komorra kell helyezni, hogy a kondenzvíz kiküszöbölhető legyen. Így a matrac alatta is szellőztethető, megelőzve a penészedést.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Super ortopéd ágymatrac, Bio bambusz, felső vonal, 26 cm, rugók nélkül, 100x190" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: