Betöltés...

Super Ortopéd kétoldalas ágymatrac, Aloe Vera, 150 x 190

Ár: 85.221 Ft

Super Ortopéd ágymatrac, kétoldalas, poliuretán habbal, rugók nélkül, Aloe Vera, 150 x 190 cm, Ortopedicus





Ha hosszú keresés után itt van a sok online matracboltban, és szeretne találni egy szilárd, hab és rugós ágymatracot, amely optimális magassággal és kiváló gerinctámogatással rendelkezik, ez a matrac ideális matrac, mert segít csökkenteni a hátfájást, segít a nyugodt alvásban és nagyszerű ára is van.
Az Aloe Vera ortopéd matrac szuper ortopédiai és anatómiai – támogatja a test alakját és megszünteti a nyomáspontokat, javítja az izmok és az egész test vérkeringését, ezáltal mély alvást vált ki.
Az ortopéd matracok a felhasznált habok és textíliák tulajdonságai révén, de az alkatrészek összeszereléséhez használt technikán keresztül száraz és tiszta környezetet, antibakteriális, atkaellenes, penészgátlót, izzadásgátlót és minimalizálják az allergén tényezőket.





A legjobb minőségű anyagokat használjuk, amelyek jótékony hatással vannak az egészséges és pihentető alvásra.
Németországban tervezték, ortopéd orvosokkal és poliuretán és textilanyagok gyártásával foglalkozó szakemberekkel folytatott konzultációt követően, ez a matrac a legjobb választás, ha előnyökről és befektetésről van szó.
A Grün Tech® egy nagy sűrűségű, tökéletesen csendes intelligens hab, amely alvás közben nem teszi lehetővé a mozgás átadását a partnernek, egyenletesen elosztja a test súlyát, ezáltal kiküszöböli a nyomáspontokat, ezáltal ellazítja az izmokat.
Az OEKO-TEX® egy nemzetközi tanúsítvány, amely tanúsítja, hogy a matrachuzatban használt textil biztonságos az emberi test egészségére.
Az Aloe Vera burkolat nagyon kellemes tapintású, szép és szép, fehér, sárga-zöld, könnyen levehető, fehér cipzárral ellátott és 30 fokon mosható.
A huzat vastag, dupla steppelt a komfortzónában, száraz környezetet biztosít azáltal, hogy megakadályozza a test érintkezését a habmaggal, gyakorlatilag lehetetlenné téve az izzadást.

Ezt az ágymatracot az EU-ban gyártják ortopédiai® célokra
Az Állami Találmányi és Védjegyhivatalnál regisztrálva
Forgalmazza a Natural Gold Hand



Teljes magasság
19 (+/-1 cm)


Két oldal – megfordítható
Igen


Dupla szilárdság
5/5


Szilárdság arc
5/5


Megengedett legnagyobb össztömeg
90 kg / fő


Alapréteg magassága
18 cm


Alapréteg hab típusa
Grün Tech® poliuretán


Alapréteg sűrűsége
25 kg/mc


Textil modell felső burkolat
Aloe Vera


Textil fedőlap
250g/nm


Tartalom
PES


Foltvarrás
TNT 100% PP 35 gr/m²; VS 150g/nm


Húzózár
Igen


Magforma garancia
60 hónap


Mosható – levehető
30 C


Hengerelt és porszívózott
Igen



A méretekre vonatkozó tűrések a következők: magasság +/ -6%, szélesség +/-3%, hosszúság +/-1,5%
Hogyan szállítsuk és hogyan használjuk a Super Orthopedic ágymatracot Aloe Verával


A matracot hengerelt és porszívózva, henger alakúan szállítják.
Szállítás után, annak érdekében, hogy ne véletlenül vágja le a fedelet, ollóval (nem vágóval) vágja le az első fóliát,
Helyezze a matracot az ágyra úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen az ágykeretbe,
Folytassa a második fóliaréteg vágásával.
A szuper ortopéd matrac körülbelül 30 perc alatt megduzzad, de tilos 12 óránál korábban ülni rajta.

Hogyan kell karbantartani egy szuper ortopéd ágymatracot, két oldal, Aloe Vera, 150 x 190





Először is, az élettartam az alvó emberek súlyától és az izzadság bőségétől függ.
Viseljen olyan matracvédőt, amely elnyeli az izzadságot és megakadályozza, hogy elérje a matracot. Mossa le és cserélje ki a védelmet a lehető leggyakrabban
Használjon további matracot vagy fedőt a nagyobb kényelem érdekében, de a matrac védelme érdekében is. Cserélje ki a kiegészítő matracot 2-3 évente.
Ne készítsd el az ágyadat, amint reggel felébredsz. Az éjszaka folyamán a nedvességet el kell távolítani, és a matracot megfelelően szellőztetni kell.
Napsütéses napokon időről időre szellőztesse matracát. Az atkák nedves környezetben virágoznak, ezért a nedves matrac sebezhető lesz. A friss levegő megszabadul az atkáktól.
Fordítsa a matracot egyik oldalról a másikra évente legalább 3 vagy 4 alkalommal. Fontos, hogy a szuper ortopéd matracot egyik oldalról a másikra fordítsuk, de felülről lefelé is (a memóriával rendelkezők csak fejjel lefelé fordulnak, nem a hátsó oldalon). Ez megakadályozza, hogy a matrac alakja megváltozzon a használó személy atomjától függően.
Rendszeresen porszívózza a matracot, hogy a matrac tiszta legyen, portól és poratkáktól mentesen, amelyek bejuthatnak a matrac steppelt huzatába.
A szuper ortopéd matracot szükségszerűen egy somera-ra kell helyezni, hogy a kondenzvíz kiküszöbölhető legyen. Így a matrac alul szellőztethető, megakadályozva a penészesedést






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Super Ortopéd kétoldalas ágymatrac, Aloe Vera, 150 x 190" című hirdetést látja. (fent)