Betöltés...

Super ortopéd kétoldalas ágymatrac, Aloe Vera, 80 x 190

Ár: 51.541 Ft

Super Ortopéd matrac, két oldal, poliuretán habbal, rugók nélkül, Aloe Vera, 80 x 190 cm

Ha hosszú keresés után itt van a sok online matracboltban, és szeretne találni egy szilárd, hab és rugós ágymatracot, amely optimális magassággal és kiváló gerinctámogatással rendelkezik, ez a matrac ideális matrac, mert segít csökkenteni a hátfájást, segít a nyugodt alvásban és nagyszerű ára is van.
Az Aloe Vera ortopéd matrac szuper ortopédiai és anatómiai - támogatja a test alakját és megszünteti a nyomáspontokat, javítja az izmok és az egész test vérkeringését, ezáltal mély alvást vált ki.
Az ortopéd matracok a felhasznált habok és textíliák tulajdonságai révén, de az alkatrészek összeszereléséhez használt technikán keresztül száraz és tiszta környezetet, antibakteriális, atkaellenes, penészgátlót, izzadásgátlót és minimalizálják az allergén tényezőket.

Szuper ortopéd matrac, két oldal, aloe vera, 80 x 190

Megfelelő támogatást nyújt az 5 területnek: fej, váll, gerinc, medence és lábak, függetlenül attól, hogy alvás közben milyen helyzetben van.
Akár egyszemélyes ágymatracot, akár franciaágyat szeretne, tökéletesen illeszkedik a hálószobába!
Ezért ez egy szilárd, szuper ortopéd matrac, minden alvási pozícióhoz ajánlott, de ideális azok számára, akik főleg a hátukon alszanak (arccal felfelé), és nincs szükségük vagy nem ajánlott memóriahab

Az aloe verás szuperortopéd ágymatrac készítéséhez használt technológiák

A legjobb minőségű anyagokat használjuk, amelyek jótékony hatással vannak az egészséges és pihentető alvásra.
Németországban tervezték, ortopéd orvosokkal és poliuretán és textilanyagok gyártásával foglalkozó szakemberekkel folytatott konzultációt követően, ez a matrac a legjobb választás, ha előnyökről és befektetésről van szó.
A Grün Tech® egy nagy sűrűségű, tökéletesen csendes intelligens hab, amely alvás közben nem teszi lehetővé a mozgás átadását a partnernek, egyenletesen elosztja a test súlyát, ezáltal kiküszöböli a nyomáspontokat, ezáltal ellazítja az izmokat.
Az OEKO-TEX® egy nemzetközi tanúsítvány, amely tanúsítja, hogy a matrachuzatban használt textil biztonságos az emberi test egészségére.
Az Aloe Vera burkolat nagyon kellemes tapintású, szép és szép, fehér, sárga-zöld, könnyen levehető, fehér cipzárral ellátott és 30 fokon mosható.
A huzat vastag, dupla steppelt a komfortzónában, száraz környezetet biztosít azáltal, hogy megakadályozza a test érintkezését a habmaggal, gyakorlatilag lehetetlenné téve az izzadást.

Ezt a matracot az EU-ban gyártják ortopédiai® célokra
Az Állami Találmányi és Védjegyhivatalnál regisztrálva
Forgalmazza a Natural Gold Hand



Teljes magasság
19 (+/-1 cm)


Kétoldalas - reverzibilis
Igen


Dupla szilárdság
5/5


Szilárdság arc
5/5


Megengedett legnagyobb össztömeg
90 kg / fő


Alapréteg magassága
18 cm


Alapréteg hab típusa
Grün Tech® poliuretán


Alapréteg sűrűsége
25 kg/mc


Textil modell felső burkolat
Aloe Vera


Textil fedőlap
250g/nm


Tartalom
PES


Foltvarrás
TNT 100% PP 35 gr/m²; VS 150g/nm


Húzózár
Igen


Magforma garancia
60 hónap


Mosható - levehető
30 C


Hengerelt és porszívózott
Igen



A méretekre vonatkozó tűrések a következők: magasság +/ -6%, szélesség +/-3%, hosszúság +/-1,5%
Hogyan szállítsuk és hogyan használjuk a Super Orthopedic ágymatracot Aloe Verával




A matracot hengerelt és porszívózva, henger alakúan szállítják.
Szállítás után, annak érdekében, hogy ne véletlenül vágja le a fedelet, ollóval (nem vágóval) vágja le az első fóliát,
Helyezze a matracot az ágyra úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen az ágykeretbe,
Folytassa a második fóliaréteg vágásával.
A szuper ortopéd matrac körülbelül 30 perc alatt megduzzad, de tilos 12 óránál korábban ülni rajta.

A Super Orthopedic ágymatrac karbantartása, két oldal, Aloe Vera, 80 x 190

Először is, az élettartam az alvó emberek súlyától és az izzadság bőségétől függ.
Viseljen olyan matracvédőt, amely elnyeli az izzadságot és megakadályozza, hogy elérje a matracot. Mossa le és cserélje ki a védelmet a lehető leggyakrabban
Használjon további matracot vagy fedőt a nagyobb kényelem érdekében, de a matrac védelme érdekében is. Cserélje ki a kiegészítő matracot 2-3 évente.
Ne készítsd el az ágyadat, amint reggel felébredsz. Az éjszaka folyamán a nedvességet el kell távolítani, és a matracot megfelelően szellőztetni kell.
Napsütéses napokon időről időre szellőztesse matracát. Az atkák nedves környezetben virágoznak, ezért a nedves matrac sebezhető lesz. A friss levegő megszabadul az atkáktól.
Fordítsa a matracot egyik oldalról a másikra évente legalább 3 vagy 4 alkalommal. Fontos, hogy a szuper ortopéd matracot egyik oldalról a másikra fordítsuk, de felülről lefelé is (a memóriával rendelkezők csak fejjel lefelé fordulnak, nem a hátsó oldalon). Ez megakadályozza, hogy a matrac alakja megváltozzon a használó személy atomjától függően.
Rendszeresen porszívózza a matracot, hogy a matrac tiszta legyen, portól és poratkáktól mentesen, amelyek bejuthatnak a matrac steppelt huzatába.
A szuper ortopéd matracot szükségszerűen egy somera-ra kell helyezni, hogy a kondenzvíz kiküszöbölhető legyen. Így a matrac alatta is szellőztethető, megelőzve a penészedést.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Super ortopéd kétoldalas ágymatrac, Aloe Vera, 80 x 190" című hirdetést látja. (fent)