Betöltés...

Lavender 4 Fit ortopéd ágymatrac, megfordítható 2 az 1-ben, 110 x 200 cm

Ár: 123.445 Ft

Ortopéd ágymatrac Lavender 4 Fit, megfordítható 2 az 1-ben, 110x200 cm, rugó nélküli, Luftvoll HD, Ortopedicus®
Kétoldalas ortopéd ágymatracot keresett az online matracboltokban? amely nem melegszik, amely nagy magasságú, de kiválóan támogatja az oszlopot?
Nos, ez az ágymatrac bölcs választás, egyedülálló a piacon, mert segít csökkenteni a hátfájást, fenntartja az alacsony hőmérsékletet, segít a nyugodt alvásban és a bónusz megjelenésében nemesíti a házassági ágyat, de a szobát is.
Minden alvó helyzetben használható, és ideális alacsony vagy normál súlyú, fitt alkotmányú emberek számára, akik többnyire oldalt alszanak.
Valami, amire emlékezni kell! A szilárdság mértékét minden utas befolyásolja és érzékeli súlyától, alkatától és alvási helyzetétől függően.

Mitől olyan különleges ez az ágymatrac?
A matrac magja két réteg speciális Luft HD habból áll, egy puha 8 cm magas és egy másik közepes 14 cm-es, mindkettő nagyon rugalmas hab és nagyon jól szellőző.
Így az ágynemű tartósan fenntartja az optimális hőmérsékletet és a száraz környezetet, amely kedvező a minőségi alváshoz, hogy az akkumulátorokat egy munkanapra töltse.
Levendula ortopéd matrac
A szellős matrac fenntartására irányuló erőfeszítéseinket megduplázza a levendulahuzat, a nagyon nagy teljesítményű dupla steppelt és az oldalsó 3D háló.

Fontos továbbá, hogy két oldala különböző szilárdsággal rendelkezzen, és preferenciák szerint forgatható. Az egyik lágy arc, a másik közepes!
A Lavender 4 Fit ortopéd matrac, reverzibilis 2 az 1-ben, ortopédiai és anatómiai – azaz támogatja a test alakját és megszünteti a nyomáspontokat, javítja az izmok és az egész test vérkeringését, ezáltal mély alvást vált ki.
Az ortopéd matracok a felhasznált habok és textíliák tulajdonságai, valamint az alkatrészek összeszereléséhez használt technika révén száraz és tiszta környezetet biztosítanak, antibakteriális, atkaellenes, penészgátló, izzadásgátló és ugyanakkor csökkentik az allergén tényezőket.

Megfelelő támogatást nyújt az 5 területnek: fej, váll, gerinc, medence és lábak, függetlenül attól, hogy alvás közben milyen helyzetben van.
Akár egyszemélyes ágymatracot, akár franciaágyat szeretne, tökéletesen illeszkedik minden hálószobába!

A termékben használt technológiák Lavender 4 Fit ortopéd matrac, reverzibilis 2 az 1-ben, 110x200, cm, rugó nélküli, Luftvoll HD, Ortopedicus ®
A legjobb minőségű, jótékony hatású anyagokat használjuk az egészséges alvásért!
Németországban tervezték, ortopéd orvosokkal és poliuretán és textilanyagok gyártásával foglalkozó szakemberekkel folytatott konzultációt követően, ez a matrac a legjobb választás magasság, súly és túlzott izzadás szempontjából.
A Luft HD ®  (nem memória) egy nagyon jól szellőző hab, nagyon levegőztetett, nyitott celluláció, nagyon rugalmas, puha és nagyon ellenálló az idő múlásával. Gyorsan összenyomódik és gyorsan visszatér.
Luft Hd
A 3D Freeze® egy háromdimenziós, fehér szövet, amely az oldalán helyezkedik el, méhsejt típusú, amely további légáramlást biztosít a mag felett, szellős és tiszta maradva.
A belső burkolat bevonja az extra magot, megakadályozva az oxidációt, és nem teszi lehetővé a külső burkolat elektrosztatikus töltését.
Az OEKO-TEX®, az a nemzetközi tanúsítvány, amely tanúsítja, hogy a matrachuzatban használt textil biztonságos az emberi test egészségére, amit fontos tudni az allergiás emberek számára.
Levendula ortopéd matrac
A levendula huzat puha, nagyon kellemes tapintású, jó megjelenésű, fehér, könnyen levehető, cipzárral ellátott és 30 fokon mosható.
A burkolat vastag, dupla steppelt a hőkomfort érdekében, amely száraz környezetet biztosít azáltal, hogy megakadályozza, hogy a test megközelítse a poliuretán magot, ami gyakorlatilag megnehezíti az izzadást.

A Lavender 4 Fit Reverse 2 in 1 ortopéd ágymatracot az EU-ban ortopédiai® célokra gyártják
Az Állami Találmányi és Védjegyhivatalnál regisztrálva
Forgalmazza a Natural Gold Hand



Az ágymatrac teljes magassága
23 (+/-1)


Két oldal – megfordítható
Igen


Dupla szilárdság
3/5


Szilárdság arc
2/5


Maximális rendszergazdai súlyozás
100 kg / fő


Alapréteg magassága
14 cm


Alapréteg hab típusa
Luft Hd® poliuretán


Alapréteg sűrűsége
36 kg/mc


Felső réteg hab típusa
Luft Hd® poliuretán


Felső réteg magassága
8 cm


Felső réteg sűrűsége
36kg/mc


Textil modell felső burkolat
Levendula


Textil fedőlap
200g/m²


Tartalom
100% PES


Foltvarrás
TNT 100% PP 35 gr/m²; VS 200g/nm


Húzózár
Igen


Légtelenítő háló 3D fagyasztás®
Igen


Belső fedél
Igen


Textilösszetétel belső burkolat
52,2% pamut, 45,8% Pls


Komfortzóna profilalkotás
Nem


Magforma garancia
120 hónap


Mosható – Kivehető
Igen-30 C


Hengerelt
Igen



A méretekre vonatkozó tűrések a következők: magasság +/ -6%, szélesség +/-3%, hosszúság +/-1,5%
M-melszállítják, és hogyan szállítják a Lavender 4 Fit ortopéd matracot, reverzibilis 2 az 1-ben SZÁLLÍTJUK?


A matracot hengerelt és porszívózva, henger alakúan szállítják.
Szállítás után, annak érdekében, hogy ne véletlenül vágja le a fedelet, ollóval (nem vágóval) vágja le az első fóliát,
Helyezze a matracot az ágyra úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen az ágykeretbe,
Folytassa a második fóliaréteg vágásával
A matrac körülbelül 30 perc alatt megduzzad, de tilos 12 óránál korábban ülni rajta.


Hogyan kell fenntartani a Lavender 4 Fit ortopéd ágymatrac, megfordítható 2 az 1-ben?


Először is, az élettartam az alvó emberek súlyától és az izzadság bőségétől függ. Mindkettő felgyorsítja a matrac kopását és lerövidíti annak élettartamát. Tehát válasszon egy megfelelő matracot.
Viseljen olyan matracvédőt, amely elnyeli az izzadságot és megakadályozza, hogy elérje a matracot. Mossa le és cserélje ki a védelmet a lehető leggyakrabban.
Használjon további matracot vagy fedőt a nagyobb kényelem érdekében, de a matrac védelme érdekében is. Cserélje ki a kiegészítő matracot 2-3 évente.
Ne készítsd el az ágyadat, amint reggel felébredsz. Az éjszaka folyamán a nedvességet el kell távolítani, és a matracot megfelelően szellőztetni kell.
Napsütéses napokon időről időre szellőztesse matracát. Az atkák nedves környezetben virágoznak, ezért a nedves matrac sebezhető lesz. A friss levegő megszabadul az atkáktól.
Fordítsa a matracot egyik oldalról a másikra évente legalább 3 vagy 4 alkalommal. Fontos, hogy a matracot egyik oldalról a másikra fordítsuk, de felülről lefelé is (a memóriával rendelkezők csak fejjel a lábukkal fordulnak, a hátsó oldallal nem). Ez megakadályozza, hogy a matrac alakja megváltozzon a használó személy atomjától függően.
Rendszeresen porszívózza a matracot, hogy a matrac tiszta legyen, portól és poratkáktól mentesen, amelyek bejuthatnak a matrac steppelt huzatába.
Ezt az ágymatracot szükségszerűen matracra kell helyezni, hogy a kondenzvíz eltávolítható legyen. Így a matrac alatta is szellőztethető, megelőzve a penészedést.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Lavender 4 Fit ortopéd ágymatrac, megfordítható 2 az 1-ben, 110 x 200 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: