Betöltés...

Ortopédiai memóriahabos ágymatrac, 90x200 - Memória 20+5+3, Bio pamuthuzat, Hotel Range

Ár: 99.332 Ft

Ortopéd ágymatrac, memóriahabos, 90x200 - Memória 20+5+3, rugómentes, levehető biopamut huzat, 7 zónás, deformálhatatlan mag, atkák elleni védelem, ergonomikus, farm, szállodai választék.
Tudjuk, hogy van néhány fontos pillanat, amikor ágymatracot kell cserélnünk: amikor egy régi matracon alszunk, amikor hátfájás jelentkezik, vagy amikor új házba költözünk.
Pontosan ezekben a pillanatokban kezdődik a fejfájás, mert az online áruházak bővelkednek ajánlatokban, matracokban és modellekben, amelyek ennél többek.
Meghívjuk Önt, hogy tanulmányozza blogunkat, ahol néhány cikket készítettünk, amelyek segítenek kiválasztani az Ön igényeinek megfelelő minőségi matracot.
Ha nincs elég ideje, semmi gond, hívjon minket, vagy írjon nekünk, és időt takarítunk meg, elégetjük a színpadokat és segítünk kiválasztani a megfelelő matracot.
Ortopéd ágybetét, memóriahabos, 90X200 - Memória 20+5+3, rugómentes, Bio pamuthuzat, Range Hotel
Kinek szól ez azortopéd ágymatrac, Memory Foam, 90x200 - Memory 20+5+3, rugómentes, Bio pamuthuzat, Hotel Range?
Ez a matracmodell prémium, széles spektrumú modell, puha és bolyhos a tetején;  szilárd - mélységében kissé rugalmas, ami az ínyenceknek és a nagyon válogatósnak szól.
Gyakorlatilag tökéletes bármilyen alvási pozícióhoz, bármilyen súlyhoz és bármilyen fiziognómiához, mert a nagy teljesítményű burkolatnak köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik a különböző igényekhez, beleértve a hőérzékeny embereket is.
Képes kényelmet biztosítani és leküzdeni a hátfájást mind az alacsony, mind a nehéz súlyú emberek számára.
Ortopéd ágymatrac, memóriahabos - Memory 20+5+3, rugómentes, Bio pamuthuzat, Range Hotel
Miért válassza ezt az Ortopéd ágymatracot, memóriahabos, 90x200 - Memória 20+5+3, rugók nélkül, Biopamut huzat, Hotel Range?

Az ortopéd matracok a felhasznált habok és textíliák tulajdonságai révén, de az alkatrészek összeszereléséhez használt technikán keresztül száraz és tiszta környezetet, antibakteriális, atkaellenes, penészgátlót, izzadásgátlót és minimalizálják az allergén tényezőket.
Az elemek összekapcsolásakor ECOlogic vízbázisú ragasztót használunk, így megelőzve az esetleges allergiákat.
Ortopédiai, anatómiai és ergonomikus – azaz hűen támogatja és másolja a test alakját.
A tetején szilárd, enyhén bolyhos, súlytól függetlenül érzékeli.
Ez egy rendkívül kényelmes, magas, szép, tartós matrac, és teljesítménytakaróba öltözött.
Megszünteti a nyomáspontokat, javítja az izmok és az egész test vérkeringését, ezáltal mély alvást vált ki.
Megfelelő támogatást nyújt a 7 komfortzónának: fej, váll, gerinc, medence és lábak, függetlenül attól, hogy alvás közben milyen helyzetben van.

Ortopéd ágymatrac, memóriahabos - Memory 20+5+3, rugómentes, Bio pamuthuzat, Range Hotel
Alapvető struktúra



A legsűrűbb és legminőségibb poliuretán habot használtuk, hogy hosszú távon megtartsuk a nehéz súlyokat.
A Luft Hd egy nagyon jól szellőző hab, amely időben nagyon ellenálló és rugalmas.

Luft Hd ortopédiai

A hab nagyon nagy, nyitott cellákkal rendelkezik, amelyeken keresztül a levegő könnyedén kering, így semleges hőmérsékletet tart az ágynemű szintjén.
Semleges hőmérséklet és száraz alom = atka-ellenséges környezet
A nagyobb kényelem érdekében a kíméletesebb elhelyezés érdekében 5 cm-es memóriahabot adtunk hozzá, sűrű és enyhén bolyhos!

Bio organikus pamut huzat

A Luft Hd habmag erőfeszítéseit megduplázza egy prémium krémszínű, organikus pamut izzadásgátló borítás.

Bio pamut textil

A burkolat vastag és rendkívül nagy teljesítményű, prémium textil, 3 réteg mikroszálas steppeléssel, így tökéletes hőkomfortot biztosít.
Ennek a matracnak az oldalán van egy fehér háló, az úgynevezett 3D Freeze, hatszögletű szerkezettel, amelynek célja a légáramlás javítása és a mag szárazon tartása.

3D Freeze nevű szellőzőháló

A cipzár megkönnyíti a mosást.

Kivehető biopamut tasak
Az ortopéd ágymatrac készítéséhez használt technológiák memóriahabból, 90x200 - Memória 20+5+3, rugók nélkül, Bio pamuthuzat, Hotel Range.
Ehhez a matrachoz a legjobb minőségű anyagokat használjuk, amelyek jótékony hatással vannak az egészséges és pihentető alvásra.


Németországban tervezték – ortopéd orvosokkal és poliuretán és textilanyagok gyártásával foglalkozó szakemberekkel folytatott konzultációk utánez a matrac a legjobb választás, ha magasságról van szó, korrelálva a szilárdsággal és a kényelemmel.
A Luft HD, ® 20 cm, nagyon szénsavas hab, (nem memória), nagyon rugalmas és nagyon sűrű és ellenálló az idő múlásával. Ez többlet szellőzést eredményez az egész matracon, ami korrelál a hozzáadott kényelemmel és tartóssággal.
A Memory Foam HD® 5 cm, egy habréteg, bolyhos tapintású, zárt cellulációval, amelyet először használnak a NASA programokban, hozzájárul az extra kényelemhez az alvás közbeni mozgások párnázásával, meghosszabbítja a matrac élettartamát.
Optimális hőmérsékletet biztosít a test számára. Az 5 cm-es memória vastagsága optimális, elég vastag ahhoz, hogy maximális kényelmet biztosítson, de elég vékony ahhoz, hogy ne melegedjen túl. Pont annyit, amennyi kell!
A 3D Freeze egy háromdimenziós, fehér szövet, amely az oldalán helyezkedik el, méhsejt típusú, amely további légáramlást biztosít a mag felett, szellős és tiszta maradva.®
A belső pamuthuzat bevonja az extra magot, megakadályozva az oxidációt, és nem teszi lehetővé a külső burkolat elektrosztatikus töltését.
Az OEKO-TEX® egy nemzetközi tanúsítvány, amely tanúsítja, hogy a matrachuzatban használt textil biztonságos az emberi test egészségére.
Az organikus pamuthuzat bársonyos és nagyon kellemes tapintású, gyönyörű, krémszínű, könnyen eltávolítható, cipzáras és 30 fokon mosható.
A huzat vastag, hármas steppelt a komfortzónában, semleges hőmérsékletet és száraz környezetet biztosít azáltal, hogy megakadályozza, hogy a test megközelítse a poliuretán magot, ami gyakorlatilag megnehezíti az izzadást.

Ez a modell ortopéd ágymatrac, memóriahab, 90x200 - Memória 20 + 5 + 3, rugó nélküli, Bio pamuthuzat, Hotel termékcsalád gyártják az EU-ban ortopédiai®
Az Állami Találmányi és Védjegyhivatalnál regisztrálva
Forgalmazza a Natural Gold Hand



Teljes magasság
28 (+/-1cm)


Két oldal – megfordítható
Nem


Dupla szilárdság



Szilárdság arc
4/5 – 100 kg alatt


Maximális rendszergazdai súlyozás
130 kg / fő


Alapréteg magassága
20 cm


Alapréteg hab típusa
Luft Hd® poliuretán


Felső réteg hab típusa
HD memóriahab®


Felső réteg magassága
5 cm


Textil modell felső burkolat
Biopamut


Tartalom
PES


Foltvarrás
Igen


Húzózár
Igen


Légtelenítő háló 3D fagyasztás®
Igen


Belső fedél
Igen


Textilösszetétel belső burkolat
52,2% pamut, 45,8% Pls


Komfortzóna profilalkotás
Fedő


Magforma garancia
180 hónap


Mosható – Kivehető
30 C


Hengerelt és porszívózott
Igen



A méretekre vonatkozó tűrések a következők: magasság +/ -6%, szélesség +/-3%, hosszúság +/-1,5%
Hogyan szállítják és használják ezt a memóriamatracot?
https://www.youtube.com/watch?v=SXnNIEaolhI


A matracot préselve, hengerelve és porszívózva, henger alakban szállítják.
Szállítás után, annak érdekében, hogy ne véletlenül vágja le a fedelet, ollóval (nem vágóval) vágja le az első fóliát,
Helyezze a matracot az ágyra úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen az ágykeretbe,
Folytassa a második fóliaréteg vágásával
A matrac gyorsan, néhány perc alatt megduzzad, de tilos 24 óránál korábban ülni rajta.

 
Hogyan kell karbantartani egy ortopéd ágymatracot, amely memóriahabból készült, 90x200 - Memória 20+5+3, rugók nélkül, Bio pamuthuzat, Hotel Range?

Először is, a matrac élettartama az alvó emberek súlyától, valamint az izzadság bőségétől és a karbantartási módtól függ.



Használjon olyan matracvédőt , amely elnyeli az izzadságot és megakadályozza, hogy elérje a matracot. Mossa le és cserélje ki a védelmet a lehető leggyakrabban.
Ne készítsd el az ágyadat, amint reggel felébredsz. Az éjszaka folyamán a nedvességet el kell távolítani, és a matracot megfelelően szellőztetni kell.
Napsütéses napokon időről időre szellőztesse matracát. Az atkák nedves környezetben virágoznak, ezért a nedves matrac sebezhető lesz. A friss levegő megszabadul az atkáktól.
Fordítsa a matracot a lábára, és fordítva, évente 3-4 alkalommal. Ez megakadályozza, hogy a matrac alakja megváltozzon a használó személy atomjától függően.
Rendszeresen porszívózza a matracot, hogy a matrac tiszta legyen, portól és poratkáktól mentesen, amelyek bejuthatnak a matrac steppelt huzatába.
A matracot szükségszerűen komorra kell helyezni, hogy a kondenzvíz kiküszöbölhető legyen. Így a matrac alatta is szellőztethető, megelőzve a penészedést.
A kályha kötelezővé válik 100 kg feletti súlyok esetén.

Ágy matrac lábakkal, fém és laminált fa
 
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Ortopédiai memóriahabos ágymatrac, 90x200 - Memória 20+5+3, Bio pamuthuzat, Hotel Range" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: