Betöltés...

Super ortopéd légágyas matrac, Bio pamut hűtő, Face Summer Winter, rugó nélkül, 80x200 cm

Ár: 85.954 Ft

Super ortopéd légágyas matrac, Bio pamut hűtő, Face Summer Winter, rugó nélkül, 80x200 cm
Gratulálunk, megtalálta a tökéletes matracot! Még zseniális is!
Ön az alábbi esetek egyikében van?

Egyre gyakrabban fáj a hátad, és úgy érzed, hogy nyújtanod vagy kiegyenesedned kell?
Tinédzser vagy 40+ vagy?
Vagy túlsúlyos vagy?
Vagy érzékeny a hőre?
Nyáron hűvös ágyneműt szeretne?
Minden oldalról vonaglasz álmodban?
Nem szereti a bolyhos, memória és meleg matracokat?
Olyan matracot szeretne, amely évekig kitart?
És nem akarsz zajos rugókkal ellátott matracot?

Mindezen okok miatt hoztuk létre ezt a szuper ortopéd matracot, mivel alig talál online matracboltban!
Bio pamuthűtő ortopédiai
Miért válassza ezt a rugók nélküli prémium ágymatracot?

Ez egy ágy matrac memória nélkül, megfordítható, rugók nélkül, valóban két oldallal, egy nyáron és egy télen, szilárd, rugalmas és nagyon levegőztetett Luft HD poliuretán habból, szuper ortopédiai 21 cm magas, prémium burkolatba öltözve, nehezen piszkos és könnyen tisztítható, intelligens textíliákkal, de bársonyos tapintású is.
A huzat egyik oldalán BIO COTTON anyag, bézs színű, nagyon finom és kellemes textúra, semleges hőmérsékletű és csak izzadság ellen jó.
A másik oldalon az ágymatrac nagyon intelligens COOLER anyaggal van ellátva, amely hideg szálakból készül, hogy forró nyarakon hűvös hőmérsékletet tartson fenn az ágynemű szintjén.

Biopamut-hűtő-ortopédiai

Így a matrac megfordítható, két teljesen különböző oldallal, így az év különböző időszakaiban használható.
Mivel tudjuk, mennyire fontos a higiénia, cipzárral láttuk el a huzatot, hogy könnyen eltávolítható és mosható legyen.



Ezért szilárd ágymatrac, rugók nélkül, de ortopédiai és anatómiai, nagyon jól szellőző és ellenálló, minden alvási pozícióhoz ajánlott.

Támogatja a test alakját és megszünteti a nyomáspontokat, javítja az izmok és az egész test vérkeringését, ezáltal mély alvást vált ki.
Az ortopéd matracok a felhasznált habok és textíliák tulajdonságai révén, de az alkatrészek összeszereléséhez használt technikán keresztül száraz és tiszta környezetet biztosítanak, antibakteriális, atkaellenes, penészgátló, antimikrobiális, izzadásgátló és minimalizálják az allergén tényezőket.
A Super Orthopedic Air matrac, a Bio Cotton Coolerc megfelelő támogatást nyújt az 5 területnek: fej, váll, gerinc, medence és lábak, függetlenül az alvás közbeni helyzettől.
A Luft HD habnak köszönhetően, nagyon nagy és nyitott buborékokkal, a levegő nagyon könnyen kering a magon keresztül, biztosítva az erős áramlást, implicit módon alacsony hőmérsékletet alvás közben.

Luft Hd ortopédiai

Páratartalom és alacsony hőmérséklet = egészséges ágynemű csak baktériumok vagy kellemetlen szagok ellen jó.
Egyrészt a frissítő és jól szellőző anyagok, másrészt a meleg és jó nedvszívó anyagok kreatív kombinációja teszi ezt a matracot különösen sokoldalú termékké, amelyet sok igényes ember használhat. (lehet száraz, hideg és meleg egyszerre)

A Super Orthopedic Air ágymatracban használt technológiák, Bio Cotton Cooler, rugómentes, 80x200 cm
A legjobb minőségű, jótékony hatású anyagokat használjuk a prémium ágymatrac és az egészséges és pihentető alvás érdekében.

Németországban tervezték, ortopéd orvosokkal és poliuretán és textilanyagok gyártásával foglalkozó szakemberekkel folytatott konzultációt követően, ez a matrac a legjobb választás, ha előnyökről és befektetésről van szó.
A Luft HD, ® 20 cm, egy nagyon szénsavas hab, (nem memória és nem szabványos hab), nagy és nyitott cellulációval, nagyon rugalmas, szilárd és nagyon ellenálló az idő múlásával. Többlet szellőzést eredményez, ami idővel extra kényelemmel és ellenállással korrelál. Nem teszi lehetővé a mozgás átadását a partnernek alvás közben, egyenletesen elosztja a test súlyát, ezáltal kiküszöböli a nyomáspontokat, ezáltal ellazítja az izmokat.
Az OEKO-TEX® egy nemzetközi tanúsítvány, amely tanúsítja, hogy a matrachuzatban használt textil biztonságos az emberi test egészségére.



A BIO PAMUT és COOLER huzat puha, nagyon kellemes tapintású, szép, bézs az egyik oldalon és fehér a másikon, könnyen eltávolítható, cipzárral ellátott és 30 fokon mosható.
A textíliák ritka, vastag, természetes szálakkal ellátott anyagból készülnek, száraz környezetet biztosítanak azáltal, hogy megakadályozzák a test megközelítését a poliuretán maghoz, lehetővé teszik a mag szellőzését, ami gyakorlatilag megnehezíti az izzadást.

 
Ez a Super Orthopedic Air Matrac, Bio Cotton Cooler az Ortopedicus védjegye , amelyet az Állami Találmányi és Védjegyhivatalnál regisztráltak
Forgalmazza a Natural Gold Hand



Teljes magasság
21 cm (+/-0,5 cm)


Maximális rendszergazdai súlyozás
130 kg / fő


Garancia
120 hónap


Alapréteg magassága
20 cm


Alapréteg hab típusa
Luft HD® poliuretán


Alapréteg sűrűsége
38 kg/mc


Textil modell felső burkolat
Bio pamut / hűtő


Textil fedőlap
300g/m²


Tartalom
PES


Húzózár
Igen


Mosható – levehető
30 C


Hengerelt és préselt
Igen



A méretekre vonatkozó tűrések a következők: magasság +/ -6%, szélesség +/-3%, hosszúság +/-1,5%
Hogyan szállítsunk és hogyan kell használni egy szuper ortopéd légágymatracot, Bio pamuthűtő 80x200?

A matracot hengerelt és porszívózva, henger alakúan szállítják.
Szállítás után, annak érdekében, hogy ne véletlenül vágja le a fedelet, ollóval (nem vágóval) vágja le az első fóliát,
Helyezze a matracot az ágyra úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen az ágykeretbe,
Folytassa a második fóliaréteg vágásával
A matrac körülbelül 30 perc alatt megduzzad, de tilos 12 óránál korábban ülni rajta.

Hogyan kell karbantartani egy szuper ortopéd légágymatracot, Bio pamuthűtő 80x200


Először is, nagyon tartós, időben különösen ellenálló, rugalmas és levegőztetett habból készül, de az élettartam az alvó emberek súlyától és az izzadság bőségétől függ.

Használjon matracvédőt, amely elnyeli az izzadságot és megakadályozza, hogy elérje a habot. Mossa le és cserélje ki a védelmet a lehető leggyakrabban.
Ne készítsd el az ágyadat, amint reggel felébredsz. Az éjszaka folyamán a nedvességet el kell távolítani, és a matracot megfelelően szellőztetni kell.
Napsütéses napokon időről időre szellőztesse matracát. A poratkák nedves környezetben virágoznak, ezért a nedves matrac sebezhető lesz. A friss levegő megszabadul az atkáktól.
Rendszeresen forgassa el a matrac hátsó oldalát, a lábakat, a fejeket, illetve a fej-lábakat. Ez megakadályozza, hogy a matrac alakja megváltozzon a használó személy anatómiájától függően.
Szükség esetén hozzáadhat egy Ortopedicus toppert memóriahabbal!

 

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Super ortopéd légágyas matrac, Bio pamut hűtő, Face Summer Winter, rugó nélkül, 80x200 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: