Betöltés...

Ortopéd habszivacs ágymatrac memóriával 150 x 190 - Memória 15+5+1, rugómentes, ezüstionok

Ár: 144.346 Ft

Ortopéd ágymatrac, Memória 15+5+1, poliuretán habbal, rugómentes, Ezüstionok, 150 x 190 cm
Ha itt vagy, hosszú keresés után számos online matracboltban, memóriahabos ágymatracokat szeretne találni, rugómentes, nagyon kényelmes, süllyedés nélkül, sem puha, sem túl szilárd, kiváló gerinctámogatással, nos, ez a matrac ideális matrac, mert memóriahabos, segít csökkenteni a hátfájást és segít a nyugodt alvásban.

Ideális mindenféle alváshoz, ez a matrac még egy teljesen ellentétes ízlésű vagy igényű párnak is tetszik.
Ez egy ágymatrac, nulla reklamációval és nulla visszatéréssel. 100% pozitív visszajelzés.
Ez messze a legkedveltebb termék az Ortopedicus termékcsaládunkban, és nem csak az alkatrészek és a memóriahab réteg ideális kombinációjának köszönhetően.

Akár ágymatracot szeretne egy személynek, akár házasságinak, tökéletesen illeszkedik.
Az Ortopedicus Silver Memory 15+5 matrac ortopédiai és anatómiai - támogatja a test alakját és megszünteti a nyomáspontokat, javítja az izmok és az egész test vérkeringését, ezáltal mély alvást vált ki.
Az ortopéd matracok a felhasznált habok és textíliák tulajdonságai révén, de az alkatrészek összeszereléséhez használt technikán keresztül száraz és tiszta környezetet, antibakteriális, atkaellenes, penészgátlót, izzadásgátlót és minimalizálják az allergén tényezőket.
Megfelelő támogatást nyújt az 5 területnek: fej, váll, gerinc, medence és lábak, függetlenül attól, hogy alvás közben milyen helyzetben van.
Az Ortopedicus Silver Memory 15+5 matrac készítéséhez használt technológiák
A legjobb minőségű anyagokat használjuk, amelyek jótékony hatással vannak az egészséges és pihentető alvásra.
Németországban tervezték - ortopéd orvosokkal és poliuretán és textilanyagok gyártásával foglalkozó szakemberekkel folytatott konzultációk utánez a matrac a legjobb választás a magasság szempontjából, korrelálva a szilárdsággal és a kényelemmel.
A Grün Tech®, a tökéletesen csendes, nagy sűrűségű smart foam alvás közben nem teszi lehetővé a mozgás átadását a partnernek, egyenletesen osztja el a test súlyát, ezáltal megszünteti a nyomáspontokat, ezáltal ellazítja az izmokat.
A Memory Foam HD® 5 cm, egy bolyhos tapintású, zárt cellulációjú habréteg, amelyet először használnak a NASA programokban, hozzájárul az extra kényelemhez az alvás közbeni mozgások párnázásával, meghosszabbítja a matrac élettartamát és biztosítja a test optimális hőmérsékletét. Az 5 cm-es memória vastagsága optimális, elég vastag ahhoz, hogy maximális kényelmet biztosítson, de elég vékony ahhoz, hogy ne melegedjen túl. Pont annyit, amennyi kell!
A vállrészen található profilozott komfortzóna megkönnyíti a pihentető alvást az egyik oldalon.
A 3D Freeze® egy háromdimenziós, szürke szövet, amely az oldalán helyezkedik el, méhsejt típusú, amely további légáramlást biztosít a mag felett, szellős és tiszta maradva.
A belső burkolat bevonja az extra magot, megakadályozva az oxidációt, és nem teszi lehetővé a külső burkolat elektrosztatikus töltését.
Az OEKO-TEX® egy nemzetközi tanúsítvány, amely tanúsítja, hogy a matrachuzatban használt textil biztonságos az emberi test egészségére.
A Silver Ion huzat nagyon kellemes tapintású, jó megjelenésű, fehér, könnyen levehető, cipzárral ellátott és 30 fokon mosható.
A huzat vastag, hármas steppelt komfortzónában, száraz környezetet biztosít azáltal, hogy megakadályozza, hogy a test megközelítse a poliuretán magot, ami gyakorlatilag megnehezíti az izzadást.
Ágybetét memóriahabbal 150 x 190 - Memory 15+5+1, az EU-ban gyártva ortopédiai® használatra
Az Állami Találmányi és Védjegyhivatalnál regisztrálva
Forgalmazza a Natural Gold Hand



Teljes magasság
21 (+/-1cm)


Kétoldalas - reverzibilis
Nem


Dupla szilárdság
-


Szilárdság arc
4/5


Maximális rendszergazdai súlyozás
120 kg / fő


Alapréteg magassága
15 cm


Alapréteg hab típusa
Grün Tech® poliuretán


Alapréteg sűrűsége
25 kg/mc


Felső réteg hab típusa
HD memóriahab®


Felső réteg magassága
5 cm


Felső réteg sűrűsége
50kg/mc


Textil modell felső burkolat
Ezüst-ion


Textil fedőlap
250g/nm


Tartalom
PES


Foltvarrás
TNT 100% PP 35 gr/m²; VS 250g/négyzetméter


Húzózár
Igen


Légtelenítő háló 3D fagyasztás®
Igen


Belső fedél
Igen


Textilösszetétel belső burkolat
52,2% pamut, 45,8% Pls


Komfortzóna profilalkotás
Igen


Magforma garancia
84 hónap


Mosható - levehető
30 C


Hengerelt és porszívózott
Igen



 
A méretekre vonatkozó tűrések a következők: magasság +/ -6%, szélesség +/-3%, hosszúság +/-1,5%
Hogyan szállítják és használják az ortopéd ágymatracot?


A matracot hengerelt és porszívózva, henger alakúan szállítják.
Szállítás után, annak érdekében, hogy ne véletlenül vágja le a fedelet, ollóval (nem vágóval) vágja le az első fóliát,
Helyezze a matracot az ágyra úgy, hogy tökéletesen illeszkedjen az ágykeretbe,
Folytassa a második fóliaréteg vágásával
A matrac körülbelül 30 perc alatt megduzzad, de tilos 12 óránál korábban ülni rajta.

Hogyan kell karbantartani az ortopéd ágymatracot memóriahabbal 150 x 190 - Memória 15+5+1?

Először is, az élettartam az alvó emberek súlyától és az izzadság bőségétől függ.
Viseljen olyan matracvédőt, amely elnyeli az izzadságot és megakadályozza, hogy elérje a matracot. Mossa le és cserélje ki a védelmet a lehető leggyakrabban.
Használjon további matracot vagy fedőt a nagyobb kényelem érdekében, de a matrac védelme érdekében is. Cserélje ki a kiegészítő matracot 2-3 évente.
Ne készítsd el az ágyadat, amint reggel felébredsz. Az éjszaka folyamán a nedvességet el kell távolítani, és a matracot megfelelően szellőztetni kell.
Napsütéses napokon időről időre szellőztesse matracát. Az atkák nedves környezetben virágoznak, ezért a nedves matrac sebezhető lesz. A friss levegő megszabadul az atkáktól.
Fordítsa a matracot egyik oldalról a másikra évente legalább 3 vagy 4 alkalommal. (figyeljen a memóriahabos matracokra) Fontos, hogy a matracot egyik oldalról a másikra fordítsuk, de felülről lefelé is (a memóriával rendelkezők csak fejjel lefelé fordulnak, nem a hátsó oldalon). Ez megakadályozza, hogy a matrac alakja megváltozzon a használó személy atomjától függően.
Rendszeresen porszívózza a matracot, hogy a matrac tiszta legyen, portól és poratkáktól mentesen, amelyek bejuthatnak a matrac steppelt huzatába.
A matracot szükségszerűen komorra kell helyezni, hogy a kondenzvíz kiküszöbölhető legyen. Így a matrac alatta is szellőztethető, megelőzve a penészedést.


Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Ortopéd habszivacs ágymatrac memóriával 150 x 190 - Memória 15+5+1, rugómentes, ezüstionok" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: