Betöltés...

Dulap, Quasar & Co.®, mobilier nappali/hálószoba, 50 x 29,8 x 137 cm, MDF, alb/stejar

Ár: 55.042 Ft


Multifunkcionális szekrény Quasar &; Co.
Számos területen használható, például konyhában, fürdőszobában, étkezőben, tanulószobában, tizenéves vagy gyermekszobában és hálószobában.
Teste MDF anyagból áll.
A lábak kiváló minőségű műanyagból készülnek.
A fogantyúk fémanyagból készülnek.
Úgy tervezték, hogy könnyen telepíthető legyen.

A Quasar &; Co. multifunkcionális szekrény egy modern kialakítású dekoratív szekrény. Jellemzője a többfunkciós szerkezet, amely alkalmas nappaliban, konyhában, fürdőszobában és sok más területen való használatra. A fedett tárolórekesz mellett a dekoratív megjelenését támogató nyitott polcok nagyon hasznosak azok számára, akik az árukat szeretnék tartani. Míg magas műanyag lábai fontosak, hogy távol tartsák a testet a nedvességtől, különösen nedves területeken, megkönnyíti az alsó rész tisztítását is. Tartós testtel és könnyű telepítéssel rendelkezik, köszönhetően a csavarok nélkül összeszerelhető réselt tomboláknak és egyszerű alkatrészeinek. A többfunkciós szekrény széles körű felhasználási jellemzőkkel rendelkezik. Ez a szekrény hozzájárulhat otthonának díszítéséhez, tárolási, szervezési és megjelenítési igényeihez, szerkezeti jellemzőitől függően. Mivel számos különböző igényhez közös kialakítású, lehetővé teszi, hogy tetszés szerint meghatározza a használatot és a helyet, és bármikor könnyen megváltoztassa rendeltetési helyét.
Szín: fehér/tölgy
Anyaga: MDF
Márka: Quasar &; Co.
Méretek: 50 x 29.8 x 137 cm (Sz x Mé x M)
Súly: 14,5 kg

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szekrény / Szekrénysor
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Dulap, Quasar & Co.®, mobilier nappali/hálószoba, 50 x 29,8 x 137 cm, MDF, alb/stejar" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: