Betöltés...

BRAGUS levehető beltéri LED lámpa, mágnessel, 1500 mAh akkumulátor, USB újratölthető, 3 fokozatban állítható fényerő, 360°-os elforgatási szög, ABS anyag, fa színű

Ár: 11.364 Ft



Könnyű telepítés: tapasztalja meg a problémamentes telepítést a LED Fali lámpával. Ez a sokoldalú világítási megoldás különböző helyeken helyezhető el, mint például nappali, hálószoba, fürdőszoba, konyha, folyosó, szekrény és kollégiumi szoba, és robusztus 3M ragasztóalappal és forgó mágneses gömbbel van felszerelve. Könnyedén beállíthatja a pozíciót tetszés szerint. Az érintőkapcsoló gyors és egyszerű működést biztosít.



Szuperlatív sokoldalúság: a Led fali lámpa hihetetlenül sokoldalú. Függetlenül attól, hogy világításra van szüksége az olvasáshoz, a munkához, a tanuláshoz vagy egyszerűen a lakótér javításához, ez a lámpa megfelel minden igényének.

Alkalmas nappali, folyosók, szekrények, lépcsők, sőt smink felvitelére a fürdőszobában.



Ez a multifunkcionális lámpa mind fali lámpaként, mind zseblámpaként működhet. Zseblámpaként mágneses technológiát használ, hogy mindössze 1 másodperc alatt gyorsan leváljon a falról.

 

Meghosszabbított akkumulátor-élettartam: C típusú USB töltőport segítségével a belső fali lámpa újratölthető belső akkumulátorral van felszerelve. Teljesen feltöltve lenyűgöző, akár 50 órás autonómiát kínál, és a leggyengébb üzemmódban 4 óra maximális fényerőt képes biztosítani. Ami megkülönbözteti, az az akkumulátor élettartamának meghosszabbítása, mivel automatikusan lekapcsolja az áramot az akkumulátor védelme érdekében, ezáltal biztosítva a hosszú élettartamot.



Innovatív Design: a Led fali lámpa egyedülálló és innovatív kialakítással büszkélkedhet,amely megkülönbözteti. A 360 fokos forgó mágneses gömb segítségével könnyen testreszabhatja a fényforrás irányát, rugalmasságot és kényelmet biztosítva. Ezenkívül ez a lámpa más eszközök nélkül is felszerelhető, megígéri, hogy nem károsítja a falakat.



A tökéletes ajándék: a stílus, a kreativitás, a művészet, az egyszerűség és a személyiség keverékével a falra szerelt lámpa ideális választás egy ajándékhoz. Legyen szó karácsonyról, hálaadásról vagy különös figyelmet szentel szüleinek, gyermekeinek, barátainak vagy akár önmagának, ez a lámpa nagyszerű választás férfiak, nők és gyermekek számára egyaránt. Világítsa meg terét eleganciával és funkcionalitással, nyilatkozva ezzel a figyelemre méltó világítási megoldással.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "BRAGUS levehető beltéri LED lámpa, mágnessel, 1500 mAh akkumulátor, USB újratölthető, 3 fokozatban állítható fényerő, 360°-os elforgatási szög, ABS anyag, fa színű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: