Betöltés...

Java boksz műrattan kerti láda 850L grafit

Ár: 99.457 Ft

Termékjellemzők
A JAVA BOX tároló ötletes megoldás mindazok számára, akik elegáns, de praktikus módon szeretnék kialakítani a kertjüket A tároló tökéletesen illeszkedik a kertbe. Nagy kapacitásának köszönhetően (850L) kényelmesen tárolhat benne kerti szerszámokat, párnákat vagy takarókat. Összeszerelése könnyű, speciális szerszámokat nem igényel. Fedele könnyen nyitható.


A keter igéret





időjárásálló

nulla karbantartás



könnyű tisztítás

UV védelem



A Java Box kerti dobozt a gyártási folyamat során a műanyag - polipropilén préselésével öntötték , amely megkapta a rattan szerkezetét . Ezt az anyagot az időjárási viszonyok, a víz, az UV-sugarak és a változó hőmérsékletek nagy ellenállása jellemzi. Az ilyen tulajdonságoknak köszönhetően a láda nem veszíti eredeti megjelenéséből.

A Java Box szinte karbantartásmentes. Könnyű tisztán tartani, mert  csak kis mennyiségű tisztítúszerrel és egy nedves ronggyal kell rendelkeznie. A Keter Java Box kényelmes fogantyúval rendelkezik , így könnyű mozgatni  még akkor is ha tele van. Zárása szoros, jó szellőzést biztosít és védi a belső teret a nedvességtől. Olyan módon lett adaptálva, hogy lakat felszerelhető legyen ( nem tartozék).
Termék súlya: 25 kg
Csomag méretei:148,5 x 106 x 16 cm
Java kerti bútor több színben is kapható

Termék méretei




külső méret


Magasság
86 cm


Szélesség
147 cm


Mélység
82 cm

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Java boksz műrattan kerti láda 850L grafit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: