Betöltés...

Bevy Cool bár kerti italtartó asztal cappuccino

Ár: 45.025 Ft

TermékjellemzőkHogyan hűthetjük le a családi és a baráti találkozó forró atmoszféráját a szabadban? Elég néhány perc, hogy létrehozzuk a tökéletes helyet az italok és a rágcsálnivalók elkészítéséhez. Előnyei a tökéletes összeállítás 2 az 1-ben: italhűtő valamint egy oldalsó asztal megléte. A bútor tökéletes a szabadban megszervezett családi találkozókhoz vagy egy baráti meccsnézéshez. Könnyű összeszerelés és tisztítás. Ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek és az UV sugárzásnak.


A keter igéret





időjárásálló

nulla karbantartás



könnyű tisztítás

UV védelem







A Keter Bevvy bár tökéletes partikellék, amely italhűtőt, italasztalt és ételkiszolgáló egyben. Kettős falú hűtővel rendelkezik, amely segíti az italok ételek hidegen tartását, XL kapacitással, amely akár 65 üveg (500 ml) vagy 130 doboz (330 ml) befogadására is alkalmas.

Nyissa feli a fedelet biztonságosan a helyére, hogy ételeket és italokat szolgálhsson fel vele. Rattan hatású kivitelben tervezték, amely friss, kortárs megjelenést kölcsönöz, és kiegészíti kertje minden rattan bútorát. A kemény polipropilénből öntött Keter Bevvy bár időjárásálló és fakulásnak is ellenáll, csupán alkalmi tisztításra van szükség ahhoz, hogy a Bevy bár újszerűnek tűnjön.
Bevy Cool bár kerti italtartó asztal több színebn is kapható


Termék méretei




Nyitott méretek


Hosszúság
74 cm


Szélesség
83 cm


Magasság
40,5 cm



Csukott méretek


Hosszúság
50 cm


Szélesség
83 cm


Magasság
50 cm

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Bevy Cool bár kerti italtartó asztal cappuccino" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: