Betöltés...

Milagro DANI fekete /arany fali spotlámpa (MLP6237) 1xGU10

Ár: 11.200 Ft

DANI kollekció - a luxus modern arca A lengyel MILAGRO márka által létrehozott DANI kollekció lámpái esetében a tökéletes dizájn együtt jár a legmagasabb minőséggel. Az egyszerű, geometriai forma és a nemes részletek tökéletes harmóniája jellemzi.

A kollekció négy színváltozatban kapható, fekete vagy fehér, króm vagy arany színnel kombinálva. A sorozatban megtalálhatók függő- és mennyezeti-, illetve fali lámpa is! A DANI kollekció tökéletes választás a minimalizmus jegyében kialakított modern belső terekhez, és kiválóan alkalmazható a klasszikus, illetve skandináv stílusban megálmodott enteriőrben is!

Használhatja a konyhában, az étkezőben, a nappaliban, és jól illeszkedik irodákba, éttermekbe, bárokba és szállodákba is. A DANI lámpacsalád további elemeihez kattintson IDE! A lámpa működéséhez 1db GU10 izzó szükséges, ezt IDE kattintva találja meg!

Gyártó: Milagro Termékcsalád: Dani Cikkszám: MLP6237 Szélesség: 8 cm Mélység: 16 cm Magasság: 11,5 cm Szín: Fekete arany Anyaga: Porfestett fém Feszültség: ~ 230V / 50Hz Foglalatok száma: 1 Foglalat típusa: GU10 Fényforrást tartalmaz: Nem Védelem: IP20 Garancia: 2 év Tanusítványok: CE, RoHS

További méreteket a feltöltött képek között talál.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Milagro DANI fekete /arany fali spotlámpa (MLP6237) 1xGU10" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: