Betöltés...

Milagro DAMA fekete fali lámpa (MLP6520) 1xE27

Ár: 10.350 Ft

DAMA kollekció - elegancia minimalista változatban A lengyel MILAGRO márka által létrehozott DAMA sorozatot egyszerű, modern forma jellemzi. A fém és a fa ötvözetével az aktuális trendeknek megfelelő lámpakollekció született, ahol a monokróm színek és az egyszerű formák dominálnak. A kollekció fekete, fehér és szürke színváltozatban kapható. A sorozatban megtalálhatóak függő- és mennyezeti-, illetve fali lámpák is! A DAMA kollekció tökéletes választás a minimalizmus jegyében kialakított modern belső terekhez, de kiválóan alkalmazható a klasszikus stílusban megálmodott enteriőrben is!

Használhatja a konyhában, az étkezőben, a nappaliban, de jól illeszkedik irodákba, éttermekbe, bárokba és szállodákba is. A DAMA lámpacsalád további elemeihez kattintson IDE! A lámpa működéséhez 1db E27 izzó szükséges, ezt IDE kattintva találja meg!

Gyártó: Milagro Termékcsalád: Dama Cikkszám: MLP6520 Szélesség: 15 cm Mélység: 28 cm Magasság: 19 cm Szín: Fekete Anyaga: Porfestett fém / Fa Feszültség: ~ 230V / 50Hz Foglalatok száma: 1 Foglalat típusa: E27 Fényforrást tartalmaz: Nem Védelem: IP20 Garancia: 2 év Tanusítványok: CE, RoHS További méreteket a feltöltött képek között talál.

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Milagro DAMA fekete fali lámpa (MLP6520) 1xE27" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: