Betöltés...

EasyUP XXL mobil gardróbszekrény, 170 x 170 x 40 cm

Ár: 12.490 Ft

? XXL Textil Gardrób - Tágas, könnyen mozgatható, helytakarékos
Problémáid vannak a ruháid tárolásával? Nincs elég helyed a szekrényedben? Vagy ideiglenes tárolási megoldásra van szükséged? Megoldást kínálunk! Ismerd meg XXL textil gardróbunkat, amely elegendő helyet biztosít a ruhák és egyéb textíliák tárolásához, miközben segít rendet tartani!
? Gyakorlati XXL - A rend és a tágasság egyesülése
A textil gardróbszekrények rendkívül praktikusak, mert elegendő helyet biztosítanak a ruhák és egyéb textíliák tárolásához. Ráadásul segítenek a rend fenntartásában. A textil gardrób 14 polcot kínál - 5-öt mindkét oldalon és 4-et a közepén, valamint 2 akasztórudat.
? Helytakarékos - Ideiglenes vagy állandó megoldás
A textil gardrób ideális megoldás azok számára, akiknek korlátozott a helyük, vagy akiknek ideiglenes bútordarabra van szükségük otthonukban. A textil gardrób könnyű és alkalmazkodik a különböző helyiségekhez.
? Könnyen mozgatható - A mobilitás szabadsága
A textil gardrób egyik nagy előnye a mobilitása. Könnyű, így könnyen áthelyezhető egyik helyről a másikra, ami hasznos, ha meg akarjuk változtatni a szoba elrendezését, vagy új lakhelyre költözünk.
?️ Egyszerű telepítés - Csak csatlakoztasd és helyezd el
A gardrób egyes elemei nagyon könnyen összeszerelhetők és szétszerelhetők. Nincsenek szükség bonyolult eszközökre vagy készségekre, így gyorsan és egyszerűen telepíthető bármelyik helyiségben. Elegendő csatlakoztatni a csatlakozókat a csövekkel, és felhelyezni a nem szőtt anyagot a előkészített keretre.
Specifikáció
Szín: Fekete ⚫
Anyag: Nem szőtt anyag, műanyag, fém
Polcok száma: 14 ?
Ajtók száma: 3 ???
Akasztórudak száma: 2 ??
Méret: 170x45x170 cm ?
Súly: 4 kg ⚖️
Súly a csomagban: 4.550 kg
Tartozékok
Fémcsövek
Műanyag rögzítők
Anyag
14 szövetpolc

Kezeld hatékonyan a rendetlenséget otthonodban XXL textil gardróbunkkal! Tágas, könnyen mozgatható és helytakarékos - minden, amire szükséged van a ruháid rendben tartásához! ???? Ne várj tovább, rendeld meg most! ?️

Tovább
Tulajdonságok
Termék: Szekrény / Szekrénysor
 
Feladás dátuma: 2024.06.23
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "EasyUP XXL mobil gardróbszekrény, 170 x 170 x 40 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: